Devlerin yarışında Taha Kargo da var

Devlerin yarışında Taha Kargo da var

Taha Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Emin Taha, 2014 yılında 8 büyük hava kargo firmasını arasındaki yarışa adlarını yazdırmayı başardıklarını söyledi.

Saudia Cargo Türkiye Genel Satış Acentası Taha Kargo, Ortadoğu lojistik sektörünün en önemli temsilcilerini bir araya getiren özel bir davet düzenledi. Çok sayıda konuğun katılımı ile gerçekleşen toplantıda, lojistik sektöründeki gelişmelerin yanı sıra Ortadoğu’da yaşananlar da ele alındı. Toplantıda konuşan Taha Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Emin Taha, 2014 yılında 8 büyük hava kargo firmasını arasındaki yarışa adlarını yazdırmayı başardıklarını söyledi.

Taha Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Emin Taha’nın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, Saudia Cargo Anlaşmalar Müdürü Fawaz Awlia ve Saudia Cargo Bölge Direktörü Amer Abu Obaid da yer aldı. Suudi arabistan Ticaret Müşaviri Enver Bin Hasusah, Türk Hava Yolları Kargo Başkan Yardımcısı Serdar Demir ile MÜSİAD ve DEİK temsilcilerinin de katıldığı davet, Ortadoğu lojistik sektörünün liderlerini buluşturdu. Özel davette yetkililer; sektörün konumu, yeni gelişmeler, yatırımlar hakkında bilgi aktardı. Ayrıca, Ortadoğu’da yaşanan gelişmeler de değerlendirildi.

“8 FİRMA ARASINDA KAZANAN BİZ OLDUK”
Toplantıda yaptığı konuşmada Emin Taha, Türkiye’de sektörün durumu ve Taha Kargo’nun hedeflerini aktardı. Emin Taha, 2014 yılında Saudia Cargo’nun Türkiye temsilciliğinin, 8 firma arasından Taha Kargo’yu seçtiğini belirterek, bundan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Taha, “Bu yarışı biz kazandık, Suudi Arabistan Havayolları’nın Türkiye temsilciliğini almış bulunmaktayız. Geçen sene bize verilen hedefin üzerine acentelerimizin ve sizin katkılarınız ile çıkmayı başardık. 2012-2013 yıllarında Suudi Arabistan Kargosu bazı sıkıntılardan dolayı arzu ettiği verimi alamamıştı, Fawez Bey ve Amer Bey’in lütufları ile problemlerin üstesinden gelebildik ve taşıma hacmimiz beklentilerin üzerinde oldu” diye konuştu.

“ESKİDEN GÜNLERCE BEKLERDİK, ŞİMDİ HER GÜN DÜZENLİ SEFER YAPIYORUZ”
Ortadoğu ülkeleri arasında uçak filosu ve altyapı bakımından en büyüğü olan Suudi Arabistan’ın Türkiye hattına ekledikleri büyük gövdeli uçaklar ile daha geniş çaplı taşıma yapabildiklerine dikkat çeken Emin Taha, “Geçen sene belli günlerde beklemeli olarak yük taşırken, şimdi her gün düzenli sefer yapıyoruz. Cidde’deki Genel Müdürlükten daha büyük taşıma yapmak adına yaptığımız talebe karşılık olarak istediğimiz uçakları Türkiye’ye getirdik” dedi.

“MÜŞTERİLERİMİZİ ACENTELERE YÖNLENDİRİYORUZ”
Emin Taha, sözlerini şöyle sürdürdü: “Gaziantep, Bursa, Ankara, Konya, Mersin, Adana ve Mardin şubelerimizi de acentelerimizin hizmetine açıyoruz. Kendimiz bu işe asla girmeyi düşünmedik sadece sizin için buradayız, gelen müşterileri siz acentelere yönlendiriyoruz bunu bilmenizi isterim. Bunun aksini duyup gördüyseniz lütfen bize söyleyin.”

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.