Denizcilerimizi sonsuzluğa uğurladık

Denizcilerimizi sonsuzluğa uğurladık

Şile'de kayalıklara çarparak parçalanan botun kaptanı şehit Cemil Özben ve şehit denizci Turgay Sarıboğa gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı....

Şile'de kayalıklara çarparak parçalanan botun kaptanı şehit Cemil Özben ve şehit denizci Turgay Sarıboğa gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.

Cemil Kaptan için dün Üsküdar Küçüksu Merkez Camiinde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Cemil Kaptanın eşi Günay, oğlu Emre, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yahya Baş,  Cemil Kaptanın denizci arkadaşları ve sevenleri katıldı.

Kayalıklara çarparak parçalanan botta hayatını kaybeden denizci Turgay Sarıboğa için de Beykoz Ortaçeşme Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. İkindi namazını müteakip düzenlenen cenaze törenine Turgay Sarıboğa'nın babası Mustafa, kardeşi Murat, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yahya Baş, kazadan yaralı kurtulan Ahmet Kasaracı, kazada ölen kaptan Cemil Özben'in oğlu Emre Özben ve çok sayıda kişi katıldı.

Kılınan cenaze namazlarının ardından Cemil Kaptan Kandilli Mezarlığı’nda; şehit denizci Turgay Sarıboğa da Beykoz Gazi Yunus Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Denizcilerimizi sonsuzluğa uğurladık

Denizcilerimizi sonsuzluğa uğurladık

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.