Deniz Hukuku Profesyonel Sertifika Programı

Deniz Hukuku Profesyonel Sertifika Programı

ETKİNLİK HABERİ - Deniz Hukuku Profesyonel Sertifika Programının amacı hızla büyüyen ve istihdam talebi artan deniz hukuku alanına en ileri düzeyde akademik...

ETKİNLİK HABERİ - Deniz Hukuku Profesyonel Sertifika Programının amacı hızla büyüyen ve istihdam talebi artan deniz hukuku alanına en ileri düzeyde akademik ve pratik bilgilere sahip, uluslararası ticaret ve deniz hukuku uzmanları yetiştirmektir.

Programın müfredatı, İngiltere ve Amerika’daki benzer enstitülerin eğitim programları ve vaka incelemeleri göz önünde bulundurularak ayrıntılı bir biçimde hazırlanmıştır.

Eğitimlerde İngiliz hukuk sistemi, uluslararası ticaret hukuku, INCOTERMS ve hukuksal müeyyideleri, bill of lading kontratları, Hague ve Hague Visby kuralları, Hamburg ve Roterdam kuralları, gemi kira kontratları, deniz sigorta hukuku, deniz hukuku ve uluslararası ticaret, admiralty claims, müşterek avarya, uluslar arası ticaretin finansmanı hukuku, litigation-arbitration-ADR, vaka incelemeleri v.b. gibi ve daha birçok konu derinlemesine incelenmektedir.

Mezunlar denizcilik şirketleri, banka, finans ve danışmanlık kuruluşlarında, hukuk bürolarında çok iyi koşullarda istihdam olanağına sahiptirler.

Öğrenciler, toplam 80 saat (8 hafta – Cumartesi/Pazar) olan eğitim sonundaki sınavda başarılı oldukları takdirde Deniz Hukuku sertifikası almaya hak kazanacaklardır.

ÖNEMLİ NOT :

Deniz Ticaret Enstitüsü MEB onaylı ilk ve tek deniz ticareti ihtisas okuludur. İlgili bakanlık onayı olmayan başka hiçbir kurumun sertifikalarının ulusal ve uluslar arası, kamu veyahut özel kuruluşlarda hiçbir geçerliliği bulunmamaktadır

M.E.B Sertifikası Kullanım Alanları ve geçerlilik durumu

A- Tüm Özel Kurum ve Kuruluşlar (yurtiçi ve uluslararası )

B- Devlet Daireleri , Kurum ve Kuruluşları

C-Devlet memurları yeni işe giriş, Kademe değişiklikleri ve Terfi durumları

D-Öğretmen atamaları (Devlet Okullarına Sözleşmeli olarak)

E-Öğretmen atamaları (Özel Okullar ve Kurslar için )

F- Yabancı ülkelerde , Kurum,Kuruluş ve şirketlerde.

G-Yurt dışı konsolosluklarında

H-Yurt dışı okullarında

Programa katılım kontenjanla sınırlıdır.

Programla ilgili detaylı bilgi ve kayıt koşulları için tıklayın

Tel: 0216 383 68 70

E-mail: [email protected]

www.lojiport.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.