DAF Tayvan'da 5 bininci kamyonu üretti

DAF Tayvan'da 5 bininci kamyonu üretti

DAF Kamyon, Tayvan'da etkileyici bir büyüme yaşıyor. 5.000'inci kamyon, Dadu fabrikasının açılmasından on yıl sonra montaj hattından indi.

DAF Kamyon, Tayvan'da etkileyici bir büyüme yaşıyor. 5.000'inci kamyon, Dadu fabrikasının açılmasından on yıl sonra montaj hattından indi. DAF, 12 ton + segmentinde neredeyse% 30'luk bir pazar payına sahip olan Tayvan'da, Asya dışındaki kamyon markaları arasında tartışmasız pazar lideri konumunda. DAF Kamyon, her hafta popüler LF, CF ve XF105 serisinin bileşenlerini Eindhoven ve Leyland'deki fabrikalarından Tayvan'a gönderiyor. Burada ortağı olan Formosa Plastik Grubu, günde dört kamyon üretiyor. Tüm araçlar, son derece güvenilir ve ekonomik Euro 5 PACCAR motorlarla güçlendirildi. İki yıl önce, Dadu'daki ultra modern montaj hattı, Tayvan'daki DAF kamyonlara yönelik artan talebi karşılamak için önemli ölçüde genişletildi. Yetkililer, "DAF kamyonlarının Tayvan'da üretimi, Hollanda ve İngiltere'deki üretim hatlarından çıkan kamyonlarla aynı kalite düzeyindedir" diyor. DAF'de güneydoğu Asya'da satış yapmaktan sorumlu Geert van Genugten. "5.000’inci Tayvanlı DAF kamyon, kağıt endüstrisi için ham maddelerin taşınması için kullanılacak bir CF 85.410 çekici serisidir."

"Kilometre başına maliyet endüstri standardını belirliyor"
Benzersiz kalite, düşük yakıt tüketimi ile birleşince, Tayvanlı taşımacılık operatörleri çok değer veriyor. Formosa Plastik Grubu Başkanı ve Direktörü Wilfred Wang, DAF'ın Tayvan'daki başarısını nasıl olduğunu açıklıyor: "DAF kamyonlarının kilometrelerce üstün güvenilirliği ve düşük maliyeti endüstride standardı belirliyor". "Ayrıca, adada kısa sürede sıkı bir DAF bayileri ağı kuruldu ve en kaliteli servis ve parça temini sağlandı" dedi.
 
DAF DNA'nın bilinçli seçimi
DAF Trucks Pazarlama ve Satış Direktörü Richard Zink, Tayvan kamyon pazarının DAF'ı nasıl yüreklerine götürdüğünü şöyle anlattı: "Formosa Plastik Grubu ile ortaklığımızdan gerçekten gurur duyuyoruz. Müşterinin beklentilerini aşan olağan üstü kamyonları birlikte inşa ediyoruz. Tanınmış Tayvanlı nakliye şirketleri de DAF'i daha çok tercih ediyorlar, Dünyanın geri kalanında olduğu gibi, DNA'mızı bilinçli olarak tercih ediyorlar. Benzeri görülmemiş kalite, düşük toplam sahip olma maliyeti, en yüksek çalışma süresi ve sürücü için endüstri lideri ve konfor. "

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.