DAF, Mersin’de de BAV ile nakliyecilerin hizmetinde olacak

DAF, Mersin’de de BAV ile nakliyecilerin hizmetinde olacak

Bursa Ağır Vasıta (BAV), ikinci şubesini Mersin'de hizmete aldı. Bursa Ağır Vasıta Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Koçaslan, “Yapmış olduğumuz yatırım lafla değil DAF ile ödenecek” diye konuştu.

Bursa Ağır Vasıta, Mersin Limanı'nın hemen yanı başında 9 dönümlük bir alan üzerine kurulu, 5 bin metrekaresi kapalı olan tesisini bugün törenle hizmete açtı.

daf-bayi-acilisi-mersinahmet-ugurlu.jpgYatırım değeri yaklaşık 7 milyon Euro olan tesisin açılışında konuşan Bursa Ağır Vasıta Genel Müdürü Ahmet Uğur, "Son 9 aydır süren uzun çalışmaların ardından bugün açılışımızı gerçekleştirdik. BAV için Mersin en uzak lokasyonumuz olacak. Bursa'da nasıl başarılı olduysak, Mersin'de de en güzel çözümler üreterek nakliyecinin çözüm ortağı olacağız" dedi.

Açılışa Bursa Ağır Vasıta Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Koçaslan, Bursa Ağır Vasıta Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Koçaslan, Bursa Ağır Vasıta Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Koçaslan, Bursa Ağır Vasıta Genel Müdürü Ahmet Uğur, DAF Türkiye Genel Müdürü Gregor Van Der Mark ve DAF Satış Direktörü Mert Ersoylu ile Bursa Ağır Vasıta çalışanları katıldı.

daf-bayi-acilisi-mersin-muhsin-kocaslan.jpg"Yatırımımız lafla değil DAF ile ödenecek"

Bursa Ağır Vasıta Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Koçaslan da açılışta yaptığı konuşmada,

"DAF'ın, mükemmel yakıt tasarruflu, konforlu araçlarımızla değerli Mersin halkına hizmet için buradayız. Etik değerlere bağlı, öğrendiklerini işine uygulayan bu doğrultuda kendini geliştiren bir ekibe sahibiz. Paydaşlarımızın beklentilerini sağlayıp, onların sorunlarını çözüp yüklerini taşımaları için destek olacağız. İşimizi daha yukarıları taşımak ve çözüm ortağı olmak için buradayız. Mersin, güçlü birAkdeniz şehri, biz de bu güzide şehire güç katmaya geldik. Yapmış olduğumuz yatırım lafla değil DAF ile ödenecek” diye konuştu.

daf-bayi-acilisi-mersin-mert-ersoylu.jpg"Bu servisi seçen pişman olmayacak"

Son olarak söz alan DAF Trucks Türkiye Satış Direktörü Mert Ersoylu da, tesisin 9 aylık çalışma sonucunda hayata geçtiğini belirterek, “Çok üst kalite araçları üstün servis ağıyla sunuyoruz. Bu servis size DAF’ı seçmekte ne kadar haklı olduğunuzu gösterecektir. Lojistik ülke ekonomisine gelir sağlayan en önemli kalemlerden birisidir. Bu yapmış olduğumuz yatırımla, lojistik sektörüne ve ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacağız" açıklamasını yaptı.

Selçuk ONUR – MERSİN /LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.