DAF, ‘2016 Ticari Araç Ödülü’nü aldı

DAF, ‘2016 Ticari Araç Ödülü’nü aldı

DAF Kamyon, 2016 Ticari Araç Ödülleri töreninde üç prestijli ödülün sahibi oldu. 'Yılın Kamyon Filosu Üreticisi' ödülüne layık görülen DAF, LF serisi ile 'En İyi Kentsel Dağıtım Kamyonu Ödülü’ ve CF serisi ile 'En İyi Dağıtım Kamyonu Ödülü'nü kazandı.

2016 Ticari Filo Ödülleri töreni Birmingham'daki Hilton Metropole Oteli'nde yapıldı. " Direktör Pazarlama ve Satış Direktörü ve DAF Trucks NV Yönetim Kurulu Üyesi Richard Zink, “Lider İngiltere filo operatörleri ve filo yöneticilerinden endüstrinin ihtiyaçlarını derinlemesine anlayan bir tanıma sahip oldukları için bu ödüller bizim için son derece değerlidir" dedi.  "Ödüller, müşterilerimizin her gün fayda sağladığı en düşük toplam sahip olma maliyetine ve en yüksek ulaşım verimliliğini sağlayan kamyonlarımızın ve hizmetlerimizin mükemmel kalitesinin altını çiziyor. Bunlar da DAF’ın, 20 yıldan uzun süredir Birleşik Krallık pazar lideri olmasının sebeplerindendir. "

"Yılın Kamyon Filosu Üreticisi" ödülüne ilişkin yorum yapan hakimler şunları söyledi: "Kamyonların kalitesinden eşsiz DAF ITS yol kenarı yardımına kadar DAF, profesyonel filo operatörünün her ihtiyacını karşılar. Buna ek olarak, bayi ağı, müşterilerine mümkün olan en iyi şekilde hizmet vermeye odaklanmıştır. DAF, kamyon sektöründe bir ölçüttür. "

Son zamanlarda DAF XF serisi İngiltere ve Polonya'daki 'Yılın Filo Kamyonu' ve 'Yılın Ust Taşı' ünvanlarını alırken, CF, İrlanda’nın Kamyonu seçimlerinde Yılın En İyi Dağıtım Kamyonu ödülüne layık görüldü.

daf2.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.