ClickBus ile her yere cepten otobüs bileti

ClickBus ile her yere cepten otobüs bileti

Uygulama ile 81 ilde 5300'den fazla güzergaha otobüs bileti online satın alınabilecek. Global online otobüs bileti satış platformu ClickBus,  ilk mobil...

Uygulama ile 81 ilde 5300'den fazla güzergaha otobüs bileti online satın alınabilecek.

Global online otobüs bileti satış platformu ClickBus,  ilk mobil uygulamasının Android ve İOS versiyonlarını yayınladı.  Uygulama, kullanıcıların farklı güzergahlar için otobüs seferlerini sorgulamalarını ve diledikleri firmadan otobüs bileti satın almalarını sağlıyor. 80'den fazla otobüs firmasıyla anlaşması bulunan ClickBus, Türkiye genelinde 5300'den fazla rotaya sefer sorgulama ve otobüs bileti satın alma imkanı sağlıyor.

Uygulamayı kullanmaksa oldukça basit. Kalkış ve varış yerleri seçildikten sonra seyahat tarihi seçiliyor. ClickBus seçilen tarih ve rota için en uygun seferleri anında listeliyor. Kullanıcı dilediği firmadan koltuğunu seçip kredi kartı veya banka kartıyla otobüs biletini satın alabiliyor. Kullanıcıya lokasyonuna göre en yakın otogarların listelemesi dışında aynı zamanda en son yaptığı aramaları da görme imkanı sunuluyor. Ek olarak mobil uygulamadan bilet satın alan yolcuların bilgileri uygulama hafızasında tutuluyor ve bir sonraki işlemler için kullanım kolaylığı sağlıyor. Kullanıcı deneyimini en yüksek seviyeye çıkarmak üzere tasarlanan uygulama, tüm dünyada seyahat severlerin kolayca otobüs bileti satın almalarını sağlamayı hedefliyor.

ClickBus Genel Müdürü Ömer Küçükdere "Akıllı telefonlar ve tabletler üzerinden yapılan alışverişlerin sayısı gün geçtikçe artmakta. Bizde bunu bir fırsat olarak değerlendirdik ve platformumuzu mobil dünyaya taşıdık. Uygulamamızı seyahat severlerin hayatını daha da kolaylaştırmak üzere tasarladık ve pratik olması için oldukça çalıştık. Mobil uygulama üzerinden otobüs bileti satın almak kullanıcıların seyahat alışkanlıklarını değiştirecektir. Bizlerde bu değişimin öncülerinden olmak istiyoruz. Artık ClickBus mobil uygulamamızla akıllı telefon ve tabletler üzerinden otobüs bileti kolaylıkla satın alınabilir" şeklinde konuştu. Uygulama Google Play Store and iOS App Store'dan  indirilebilir.

ClickBus ile her yere cepten otobüs biletiLOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.