Çevreci liman için ilk imzalar atıldı

Çevreci liman için ilk imzalar atıldı

Rotterdam Limanı'nda incelemeler yapan Bandırma Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Facebook sayfasında "Hedefimiz çevreci Türkiye’nin vizyonu olacak sanayi ve limanı Marmara’nın incisi Bandırma’da gerçekleştirmek" diye yazdı.

"Büyükşehir Belediyesi AK Partili olmayan ilçelere dönüp bakmıyor" diyenlere yanıt, AK Parti ve CHP'lilerin birlikte gittikleri Rotterdam gezisinde Bandırma'yı büyük bir liman şehri yapma planı olan Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Rotterdam Limanı'yla ilgili inceleme gezisine CHP'li Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve sağ kolu Şrefattin Engüdar'ı da götürdü. Ayrıca Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı da Rotterdam gezisine katılan Bandırmalılar'dan. Balıkesir ve Bandırma heyetinde Balıkesir Sanayi ve Ticaret Odası başkanları da yer aldı.

BAŞKAN UĞUR'DAN ROTTERDAM PAYLAŞIMLARI
Rotterdam Limanı'nı incelemek üzere Hollanda'ya giden heyette, Ulaştırma Bilim Teknoloji ve Çevre Şehircilik Bakanlıkları yetkilileri de yer alıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ve Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, önceki gün gittikleri Rotterdam'da yaptıkları görüşmeler ve incelemelere ilişkin sosyal medya hesaplarından bilgi paylaşıyorlar.

Başkan Uğur, Rotterdam'da kendilerine evsahipliği yapan Başkonsolos Sadin Ayyıldız'ın Balıkesir heyetine çok güzel bir misafirperverlik örneği sergilediğini belirttiği Facebook paylaşımında, Rotterdam'daki bir Türk işletmesi olan Meram Restoran'da yedikleri akşam yemeğinden de fotoğraf kareleri sunuyor.

Başkan Uğur'un Facebook'taki paylaşımı şöyle: "Rotterdam Başkonsolosumuz Sadin Ayyıldız'a bizlere gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ederim.Başkonsolosumuza şehrimizin sembolleri arasında yer alan saat kulesi motifli hatıra paramızı hediye ettik.Kendisine çalışmalarında başarılar diliyorum. Meram Türk Restaurantı işletmecisi Ahmet Bilgi ve çalışma arkadaşları bizlere yel değirmeni maketi hediye ettiler. Misafirperverliklerinden dolayı Meram Restaurant işletmeci ve çalışanlarına teşekkür ediyorum."

HEDEF TÜRKİYE'NİN VİZYONU BİR SANAYİ VE LİMAN ŞEHRİ
Başkan Uğur, Facebook sayfasındaki bir başka paylaşımda da, hedeflerinin çevreci Türkiye vizyonu olacak sanayi ve limanı ile Marmara'nın incisi bir Bandırma yaratmak olduğu vurguladı. Uğur şu notu paylaştı: "Rotterdam Başkonsolosumuz Sadin Ayyıldız Beyin verdiği yemekte Ulaştırma Bilim Teknoloji Çevre Şehircilik Bakanlığı Yatırım Ajansı Yetkilileri, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Port Of Rotterdam Yetkilileri, yatırımcı iş adamlarımız ve Sanayi Ticaret Odası Başkanlarımız ile beraberiz. Hedefimiz çevreci Türkiye’nin vizyonu olacak sanayi ve limanı Marmara’nın incisi Bandırma’da gerçekleştirmek."

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.