CEO’sunun 25 milyon dolandırdığı lojistik platformu, operasyonlarını durdurdu

CEO’sunun 25 milyon dolandırdığı lojistik platformu, operasyonlarını durdurdu

Şirketlere lojistik görünürlük desteği sağlayan Slynnc, eski CEO'sunun başına açtığı çoraplardan bir türlü kurtulamadı. Davaların devam ediyor. Slync ise tüm operasyonlarını durdurdu.

Lojistik görünürlük platformu sağlayıcısı Slync, eski CEO'sunun dolandırıcılık suçlamasıyla suçlanmasının ardından yeni yönetimin ve Şubat ayındaki 24 milyon dolarlık nakit akışının FreightTech şirketini kurtarmaya yeterli olacağını umarken, şirket Çarşamba günü iflas başvurusunda bulundu ve operasyonlarını durdurmayı planlıyor. teknolojisini satıyor.

Freightwaves.com'dan Clarissa Hawes'in haberine göre, Slync'in iflas başvurusunun zamanlaması, Mayıs ayında yatırımcılardan kişisel kullanım için 25 milyon dolar dolandırdığı suçlamasıyla suçlanan eski Slync CEO'su Chris Kirchner'in , 26 Eylül'de eski işverenine karşı yasal ücret avansı ve tazminat talebiyle dava açmasından yaklaşık üç hafta sonra geldi.

Kirchner'in davası, Slync'in ABD Adalet Bakanlığı ve Menkul Kıymetler Borsası Komisyonu ile ilgili devam eden dolandırıcılık davasında yasal faturalarını ödemesini hedefliyor. Kirchner'in mal varlıkları dondurulduktan sonra, onun davasıyla ilgilenmesi için bir federal kamu avukatı görevlendirildi.

Mahkeme belgelerine göre, Kirchner'in hukuk ekibi ilk olarak 30 Ağustos'ta Slync'in dış danışmanına ulaştıktan sonra Slync, "ilerlemeyi kabul edeceğini" ve hukuk ekibinin "lojistik konusunda" Slync'in CEO'su John Urban'a ulaşması gerektiğini belirtti.

Ancak üç haftadan kısa bir süre sonra Slync'in dış danışmanı, Kirchner'in hukuk ekibine Slync'in "ilerlemeyi finanse etmek için yeterli likiditeye sahip olmadığı iddia edildiğini" söyledi.

Kaynak : TGRT Haber

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.