Cemtrans Mardin'in tercihi Mercedes Travego oldu

Cemtrans Mardin'in tercihi Mercedes Travego oldu

2001 yılından beri yolcu taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren Cemtrans Mardin Se-yahat, filosunu Mercedes-Benz Tourismo 16 ve Travego 15 otobüsler...

2001 yılından beri yolcu taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren Cemtrans Mardin Se-yahat, filosunu Mercedes-Benz Tourismo 16 ve Travego 15 otobüsler ile güçlendirdi.  Bugün teslim alınan 2 adet Tourismo 16 ve 7 adet Travego 15 ile, tamamı Mercedes-Benz marka otobüslerden oluşan filosunda araç sayısını 28 adede çıkardı. Cemtrans Mardin Seyahat 2013 yılı içerisinde 2 adet Mercedes-Benz marka otobüs daha almayı planlıyor.

Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen araç teslim törenine Cemtrans Mardin Seyahat Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan Alpar, Müslüm Ay, İstanbul Bölge Müdürü Faki Mehmet Can, Koluman Gaziantep Satış Müdürü Erdal Kaş, Mercedes-Benz Finansal Hizmetler Otobüs Finansmanı Satış Koordinatörü Tolga Sezer ve Merce-des-Benz Türk Otobüs Bayi Danışmanları Berkay Çelikel, Deniz Martin ve Taylan Öz-yiğit katıldılar.

Mercedes-Benz Türk otobüs ürün yelpazesinin amiral gemisi olan Travego,               kullanıcısına en üst seviyede güvenlik, konfor, ergonomi, güç ve performans sunarak ekonomi ve yüksek kazanç için gerekli tüm şartları yerine getiriyor.Geniş kapsamlı aktif ve pasif güvenlik donanımına sahip olan Travego, Mercedes-Benz otomobillerinin do-nanımlarını anımsatan sistemleriyle en üst düzeyde  güvenlik          sunuyor. Travego’nun güvenlik donanımı, ön taraftan çarpışmalarda darbeyi emerek kaza anında sürücü ve ön koltuklarda oturan kişileri koruyan  “Ön Çarpışma Koruyucu Sistemi” (Front  Collision Guard – FCG) ve bu amaçla yeniden tasarlanan ön aks, yüksek yol tutuşu sağlayan elektronik seviye kontrolü, viraj dönüşlerinde güvenli görüş sağlayan, sis farına entegre viraj içi aydınlatma sistemi, her türlü hava şartında güvenli görüş sağlayan yağmur sensörü ve fasılalı ön silecekler, acil fren anında etkin uyarı vererek arkadan çarpmaları azaltan adaptif fren lambaları, dengeli ve güvenli bir seyir sağlayan elektronik stabilite programı – ESP, ön ve arka tekerleklerde daha güçlü ve homojen fren etkisi sağlayan yeni nesil disk frenler, hızlı reaksiyon sağlayarak fren mesafesini azaltan elektronik frenleme sistemi – EBS, aracın şeritten çıkması halinde sürücüyü uyaran şerit takip sistemi ve ışık sensörünü kapsıyor. Ocak 2013’ten itibaren Travego araçlarda daha üstün aydınlatma ve performans sağlayan, far yıkama donanımlı Xenon farlar ve uzun mesafeli otobüs yolculuklarında üstün konfor ve güvenlik sağlayan Michelin X Coach XZ lastikleri, otobüslerde seri kapsamda sunuluyor.

Yolcusuna yüksek konfor ve güvenlik sağlayan Tourismo, tasarruf ve yüksek kazanç için gerekli tüm şartları yerine getiriyor. Güçlü soğutma/ısıtma sistemleri ile araç içinde kendi iklimini oluşturan Tourismo tur, transfer ve şehirlerarası seyahatleri keyfe dönüş-türüyor. Bunun ötesinde Tourismo, müşterilerine en üst düzeyde sağlamlık ve dayanık-lılık sunuyor:  Hoşdere Fabrikası’nda katoforez daldırma boya tesisinde gördüğü işlem sayesinde karoserisi, korozyona karşı en iyi şekilde korunuyor.

Standart olarak otomobillerde kullanılan aktif güvenlik sistemleri ile donatılan Tourismo, başta savrulmayı önleyerek virajlarda ve ani manevralarda güvenliği sağlayan ESP,  tekerleklerin frenleme anında kilitlenmesini engelleyen ABS, her koşulda dengeli fren-leme sağlayan elektronik fren sistemi EBS , hızlanma anında çekici tekerleklerin kay-masını engelleyerek buzlu yollarda bile güvenli kalkış imkanı veren ASR, fren destek sistemi BAS ile sürücüye yüksek teknolojinin sunabildiği tüm güvenlik desteğini sağlı-yor. ECE R-66 Avrupa normuna uygun emniyetli karoserisi, bağımsız ön aks ve tüm te-kerleklerde disk frenleri, daha dayanıklı LED teknolojili pozisyon aydınlatmaları araç güvenliğini tamamlıyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.