Castrol Ford Team Türkiye’den Polonya çıkarması

Castrol Ford Team Türkiye’den Polonya çıkarması

Türkiye’de aralıksız olarak ralli parkurlarında zafer ve şampiyonluklara imza atan Castrol Ford Team Türkiye, yeni hedefleri doğrultusunda Avrupa Ralli Şampiyonası’nda dördüncü yarışına Polonya’da çıktı.

Henüz ikinci yarışı olan Akropol Rallisi’nden birincilikle dönerek motorsporlarında da Türk bayrağını en yüksekte dalgalandıran Castrol Ford Team Türkiye, Polonya’da düzenlenmeye başlanan zorlu Rzeszow Rallisi’ne ise tecrübe edinmek amacıyla katılıyor.

2015 yılında hem Pilotlar Şampiyonluğu’nu hem de Takımlar Şampiyonluğunu kazanarak başarılarına yenilerini ekleyen Castrol Ford Team Türkiye, Avrupa’da da büyük başarılar kazanmak üzerine kurulu uzun vadeli yeni hedefleri doğrultusunda Polonya’da zorlu Rzeszow Rallisi’ne katılıyor. Yeni hedefler doğrultusunda şampiyonunun ikinci yarışında Akropol Rallisi’nden ERC3 sınıfı birincisi olarak finişe gelmeyi başaran Murat Bostancı – Onur Vatansever ikilisi,  Polonya’daki bu zorlu mücadeleden mümkün olduğunca fazla uluslararası tecrübe kazanmak için start aldı. Polonya’da da zorlu ve kırıcı ralliye katılacak olan Castrol Ford Team Türkiye’nin genç pilotları Buğra Banaz - Burak Erdener ve Ümit Can Özdemir - Sevilay Genç ikilileri de sorunsuzca finişe gelmeyi hedefleyerek start alan diğer isimler arasında yer alıyor.

"DENEYİM KAZANMAK İSTİYORUZ"

Castrol Ford Team Türkiye Takım Direktörü Serdar Bostancı, “Türkiye dışında da Castrol Ford Team Türkiye pilotların başarısını göstermek için yeni bir yola çıktık ve bu yolda en zorlu hatta kırıcı nitelikte yarışlardan birine takım olarak deneyim kazanmak adına katılıyoruz. Bu yarışta sonuç ne olursa olsun, gelecek dönem için hanemize çok önemli artılar katacağız. Özellikle genç pilotlarımızı bundan 3 ya da 5 yıl sonrasını öngörerek hazırlamaya ve deneyimlerini geliştirmeye gayret sarf ediyoruz.  Takım olarak milli bir hedef belirledik ve eğer Avrupa Ralli Şampiyonluğunu kazanmak istiyorsak bizler çok daha fazla çalışıp çok daha fazla mücadele ederken sadece sporseverlerin değil tüm halkımızın desteğini hissetmeyi de istiyoruz” dedi.

ford3-004.jpg

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.