"Büyüyen Lojistik Potansiyel ve Dijitalleşme Vizyonuyla İlerliyor"

"Büyüyen Lojistik Potansiyel ve Dijitalleşme Vizyonuyla İlerliyor"

TRANS.EU Yazılım Ltd. Şirketi’nde Türkiye Pazarı Direktörlüğü’ne getirilen Ömer Gözel, ülkenin büyük bir lojistik potansiyeli olduğunun altını çizerek, dijitalleşmenin bu potansiyeli daha da artırabileceğini savunuyor.

Ömer Gözel, TRANS.EU YAZILIM LTD. şirketinde Türkiye Pazar Direktörlüğüne terfi etti. Gelecekteki başarılar için daha çok çalışmaya kararlıdır. Şirket ile üreticiler, taşıyıcılar ve forwarderlar arasında yeni, daha güçlü işbirlikleri ve sinerjiler geliştirmeye öncülük edecek. Yeni rolü, Türk lojistik sektörünün büyümesini ve gelişmesini sağlamak olacak.

Ömer Gözel, Türkiye'nin genç demografik yapısı, genişleyen tüketici tabanı ve dinamik pazarına vurgu yaparak ülkenin büyük bir lojistik potansiyeli olduğuna inanıyor.

Dijitalleşmenin bu potansiyeli daha da artırabileceğini belirtiyor ve Türkiye'nin inanılmaz bir taşımacılık potansiyeline sahip olduğuna dikkat çekiyor. Aynı zamanda Polonya’da Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık Üniversitesi'nde akademik öğretim görevlisi olarak görev yapmaktadır. Bu görevinde öğrencilere lojistik ve taşımacılık alanında üst düzey bilgi ve deneyim aktarırken, şirketin daha etkin ve adil bir Avrupa lojistik pazarı geliştirme vizyonunu da destekliyor.

lojiport-news-3.pngTRANS.EU YAZILIM LTD. taşımacılık sektörü için dijital çözümler ve Türkiye'deki forwarderlar için dijital taşıyıcı yönetimi çözümleri sunmaktadır. Yük taşıyıcıları Türkiye'den geri dönen yükleri bulma fırsatına sahip olurken, üreticiler de taşıyıcılarını kolayca bulabilir. Şirket sadece Türkiye'de değil dünya çapında taşımacılık ve lojistik operasyonlarını kolaylaştırmak için en iyi çözümleri sunmaktadır.

Avrupa'dan Avrasya'ya 40.000'den fazla kullanıcıyı birbirine bağlayan dijital bir lojistik platformudur. Taşımacılık sürecinde kesintisiz iletişim ve dijital iş akışları için kapsamlı bir ekosistem sunmaktadır. Platform, taşıyıcı doğrulaması yoluyla güven ve güvenlik sağlar, kullanıcıların tercih ettikleri nakliye şirketlerini yönetmelerine olanak tanır ve hem kapalı hem de açık pazar işbirliklerine izin verir. Ayrıca adil fiyat tahminleri, gerçek zamanlı takip sağlar ve mevcut TMS sistemleriyle entegre olarak lojistik yeteneklerini geliştirir.

Çözümler hakkında bilgi edinmek için web sitesini ziyaret edin.

Web sitesi: https://www.trans.eu/tr/yukborsasi/

Ömer Gözel ile canlı bir görüşme ayarlamak ve daha fazla kâr elde etmek için taşıma kapasitenizi, ağlarınızı ve süreçlerinizi nasıl optimize edebileceğimiz hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Toplantı: https://calendly.com/ogozel/30min

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum