Brisa'nın mobil TIR servisi Mobilfix, Anadolu’ya hizmet veriyor

Brisa'nın mobil TIR servisi Mobilfix, Anadolu’ya hizmet veriyor

Türkiye lastik sektörü lideri Brisa tarafından geliştirilen ve dünyada bir ilk olan mobil TIR servisi Mobilfix, 2 ay süren Anadolu turunun ilk aşaması kapsamında 11 ilde 26 filonun bakım ve servis ihtiyaçlarını karşıladı.

Türkiye lastik sektörü lideri Brisa tarafından geliştirilen ve dünyada bir ilk olan mobil TIR servisi Mobilfix, Anadolu turu düzenledi. 2 ay süren Anadolu turunun ilk aşaması kapsamında 11 ili gezen Mobilfix, 26 filonun bakım ve servis ihtiyaçlarını karşıladı. Bu süreçte 296 araç ve 1.863 lastik bakımı yapan Mobilfix, filo araçlarının servis bilincini arttırarak emniyet ve konfor sağlamakla kalmadı aynı zamanda yakıt tasarrufu ile ekonomik bir katkı da sundu. Mobilfix Anadolu turunun ikinci aşamasına Ağustos ayında Ankara bölgesi ile devam edecek. Brisa’nın müşterilerine değer sunan inovasyonları arasında yer alan Mobilfix, filoların ve kooperatiflerin ayağına kadar giderek, araçların servis ve bakım ihtiyaçlarını bu mobil ünitesinde yer alan ekipmanlar sayesinde karşılıyor.1500451290_mobilfix__5_1.jpgAğustos’ta Ankara bölgesi gezilecek

Ödüllü bir inovasyon olan Mobilfix, 2017 yılı boyunca Anadolu turnesi ile Türkiye’nin dört bir yanına hizmet sunuyor. Bu turun ilk aşamasında Mobilfix, 2 aylık süreçte 11 il gezdi ve 26 filonun emniyet, konfor ve verimlilik ihtiyaçlarını karşıladı. 18 filoda aks kaçıklığı gözlemleyen Mobilfix ekipleri bunları truckcam ile düzeltti. Böylece aks kaçıklıklarına bağlı olarak tüketilen fazla yakıtın önüne geçilmiş oldu. Şimdiye dek 296 araç ve 1.863 lastiğe bakım yapan Mobilfix, turuna Ağustos ayında Ankara bölgesi ile devam edecek.

1500451290_mobilfix__2_.jpg

Vakit ve maliyetten tasarruf

Anadolu turu sayesinde Mobilfix deneyimini tüm filo ve kooperatiflerle buluşturmayı hedeflediklerini belirten Brisa Pazarlama ve Girişimcilik Genel Müdür Yardımcısı Korhan Korel “Dünyada bir ilk olan Mobilfix, çalışanlarımızın inovasyon yaratma kabiliyetinin bir ürünü ve aynı zamanda müşterilerimize verdiğimiz değerin bir göstergesidir. Mobilfix, araç sahiplerinin vakitten ve maliyetten tasarruf etmesini ve iş sürekliliklerini korumalarını sağlıyor. Mobilfix, araç başına yılda 7.000 TL tasarruf elde edilmesine olanak sunuyor. Türkiye’de bir filo örneğinden yola çıkarsak, 285 araçlık bir filo için yıllık tasarruf rakamı 2 milyon TL’ye ulaşıyor. Anadolu turumuz ile de Brisa’nın bu sınır tanımayan hizmet anlayışını ülkemizin dört bir yanına taşıyoruz” dedi. Mobilfix, Anadolu turunun ilk aşamasında ağırlıklı olarak inşaat ve hafriyat sektörleri olmak üzere pek çok farklı sektörden filo ve kooperatifle buluştu. Hatay, Adana, Eskişehir, Afyon, Antalya, İzmir, Bandırma, Bursa, Kayseri, Niğde, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Şanlıurfa illerini gezen Mobilfix, ikinci aşamada Konya, Ankara, Samsun, Trabzon ve Artvin’de hizmet verecek.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.