Brisa, müşterilerine bir Whatsapp mesajı kadar yakın

Brisa, müşterilerine bir Whatsapp mesajı kadar yakın

Brisa, müşterilerine 360 derece değer sağlayan deneyimler sunma misyonu doğrultusunda sektörde bir ilke daha imza attı.

Brisa, açtığı Whatsapp hatlarıyla öncü markaları Bridgestone ve Lassa’ya dair müşterilerinin tüm soru ve ihtiyaçlarına anında yanıt veriyor. Lastik kullanıcıları tüm danışmanlık ihtiyaçları için bu hatlardan yararlanabiliyor.,

Türkiye lastik sektörü lideri Brisa, bir ilke daha imza atarak öncü markaları Bridgestone ve Lassa müşterilerine özel Whatsapp hatları açtı.

İnovasyon odaklı çalışmalarıyla müşterilerine yenilikçi ve değer katan deneyimler sunma misyonu doğrultusunda hareket eden Brisa, iletişim kanallarını da güçlendiriyor. Markaları Bridgestone ve Lassa’ya tüm müşterileri 7 gün 08.00-20.00 saatleri arasında Whatsapp uygulaması üzerinden ulaşabiliyor. Brisa böylece müşterilerinin tüm soru ve ihtiyaçlarına anında çözüm sunabiliyor.

Bridgestone Whatsapp Destek Hattı’na 0 553 017 90 90, Lassa Whatsapp Destek Hattı’na, 0 553 017 90 00 numaralarından ulaşılabiliyor.

 

21 ülkede faaliyet gösteren Webhelp ile anlaşarak çağrı merkezinin gücünü de artıran Brisa, teknik altyapısı, esnek çözümleri ve tecrübeli ekibiyle sürücülerin en yakın yol arkadaşı olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Brisa, müşteri memnuniyetinde öncü çalışmalara imza atıyor

Brisa, müşteri ihtiyaçlarını ve beklentilerini daha iyi anlamak, bu ihtiyaç ve beklentilere yönelik yeni hizmetler geliştirmek amacıyla şirket bünyesinde Müşterinin Sesi adında bir platform oluşturdu. Müşterinin Sesi platformu, CRM, satış, pazarlama, kurumsal iletişim gibi farklı bölümlerden katılımcılardan oluşuyor ve müşteri ihtiyaçlarını anlama, beklentilerini somutlaştırma ve ilgili hizmetlerin bu yönde geliştirilmesine yön veriyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.