"Brisa, 70 ülkede yolların kralı"

"Brisa, 70 ülkede yolların kralı"

Brisa Genel Müdürü Yiğit Gürçay, lastik pazarının lideri olduklarını belirterek, “Avrupa’nın en büyük 7’nci lastik üreticisiyiz. Lassa, 70 ülkede, güvenilen ve Türkiye’yi gururla temsil eden bir marka haline geldi” dedi.

SEKTÖRÜNDE Türkiye’nin en önemli üreticilerinden Brisa’nın, markalarıyla küresel atağı sürüyor. Brisa Genel Müdürü Yiğit Gürçay, “Brisa, Bridgestone ve Lassa ana markalarıyla Türkiye lastik pazarı lideriyiz.  Avrupa’nın en büyük yedinci lastik üreticisi konumundayız. Finansal gücümüz, sağladığımız istihdam, öncü sürdürülebilirlik uygulamalarımız, yenilikçi yaklaşımlarımız ve güçlü markalarımızla yurtiçinde lideriz” dedi. 2014 yılında ‘Strateji Oskar’ı olarak bilinen ‘Hall Of Fame’in sahibi olduklarını hatırlatan Gürçay, “Son dönemdeki odağımız, Lassa markamız ile faaliyet gösterdiğimiz uluslararası pazarlarda rekabet gücümüzü artırmak. Lassa’yı global bir marka yapmak en önemli hedeflerimizden” diye konuştu.

LASSA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDİYOR

Yiğit Gürçay, şöyle devam etti:

“Lassa 70 ülkede, kalitesi ve performansıyla hem iş ortakları hem de araç sahipleri tarafından güvenilen ve Türkiye’yi gururla temsil eden bir marka. 146’sı Lassa tabelalı 5000’i aşkın satış ve servis noktasında hizmet veriyoruz. Son iki yıldır Avrupa’da pazarın üzerinde büyüme performansıyla potansiyelini gösteriyor. Biz de pazarlama ve satış çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Pazar payını artırarak sektöründe başarısını perçinleyen bir Türk markası olarak anılmak istiyoruz. Dünya pazarlarını ürün, fiyat, satış ağı ve iletişim boyutlarında kapsamlı bir şekilde ele alan planlarımızı uyguluyoruz. FC Barcelona’nın “Global Resmi Lastik Partner”i olarak salon takımlarına ismimizi verdik. Bu işbirliğinin gücünden yararlanarak; Lassa markasının daha bilinir olmasını ve daha fazla satış noktasından tüketicilere ulaşmasını hedefliyoruz. 2016’da Barcelona’da, Berlin’de, Portekiz’de Lassa tabelalı mağazalarımızı açtık.”

TURQUALITY VE LASSA

Brisa Genel Müdürü Yiğit Gürçay, Turquality Programı ile ilgili görüşlerini de şöyle özetledi: “Turquality, Lassa için iş ortaklarına ve müşterilerine daha fazla değer katmak ve daha iyi hizmet sunmak anlamına geliyor. Program, markamızın algısıyla ilgili mevcut durumu ortaya koymak ve yol planımızı oluşturmak için bir ivme yaratıyor. Adımlarımızı, programın markamıza güveni, inancı ve faaliyetlerimize desteğiyle inşa ediyoruz. Lassa markamızla en önemli hedefimiz herkesin gurur duyacağı bir başarı hikayesi yaratırken ülkemize de katma değer sunmak. Özellikle bugün, ihracatımızın büyümesinin, ülkemize ve şirketimize döviz girdisi sağlamanın öneminin farkındayız, tüm stratejilerimizi markalarımızı öncelikli pazarlarda tutundurarak büyüme üzerine kuruyoruz. Türkiye’yi dünyada temsil etmekten gurur duyuyoruz.”

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.