Bosch’tan tek ‘tık’la servis hizmeti

Bosch’tan tek ‘tık’la servis hizmeti

Bosch Car Service, sektörde bir ilk olan www.arabamaboschservisi.com sitesiyle araç sahiplerinin hayatını kolaylaştırıyor. Siteyle yedek parça ve bakım servisleri konusunda araç sahiplerinin ihtiyacı olan fonksiyonelliği dijital platforma taşınıyor.

Her marka araca hizmet verebilen, dünyanın en büyük bağımsız araç servis organizasyonu Bosch Car Service ayrıcalıklarına www.arabamaboschservisi.com üzerinden tek tıkla ulaşılabiliyor. Araç model, marka ya da motor kodu girilerek araca uygun yedek parça işçilik dahil tüm masraflar görüntülenerek satın alınabiliyor. Ayrıca site üzerinden Bosch Car Service için online randevu alınarak, yedek parça seçilen serviste araca taktırılabiliyor. Sitenin tüketiciye sağladığı en büyük avantajlar; kolay erişim, fiyat-ürün sorgulama, işçilik dahil tüm maliyetleri hesaplamanın yanı sıra teknoloji devi Bosch gibi global bir gücün arkasında yatan kalite ve garanti anlayışı.

Araç sahipleri, www.arabamaboschservisi.com üzerinden sadece yedek parça değil, araç marka, model ve motor kodunu girerek aracına uygun bakım setini de seçebilir, aracın periyodik bakımını Bosch Car Service kalitesiyle, ekonomik şartlarla yaptırabilir. Her marka aracın bakım hizmeti, üretici garantisi kapsamında Bosch Car Service güvencesi ve kalitesiyle site üzerinden randevu alınarak yaptırılabiliyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.