Bosch Fren Sistemleri yeni fabrikası açıldı

Bosch Fren Sistemleri yeni fabrikası açıldı

Bosch Fren Sistemleri, yenilenen üretim tesisiyle 1,3 milyon araçlık servo fren kapasitesini 2,2 milyon’a çıkarırken, ileri teknoloji ürünü Tie-Rod 4 Servo Fren tipi üretimini de ilk kez Bursa’da gerçekleştirecek.

Bosch Fren Sistemleri yeni fabrikası açıldıTAV Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Sani Şener, dünyada yaklaşık 5 milyar yolcu olduğunu belirterek, "Gelecek yıllarda bu sayı 10 milyara ulaşacak ve artışın büyük bölümü dünyanın doğu kısmında gerçekleşecek" değerlendirmesinde bulundu.

TAV Havalimanları'ndan yapılan açıklamaya göre Şener, Umman Havalimanları Yönetim Şirketi OAMC'nin ev sahipliğinde başkent Maskat'ta gerçekleştirilen Havalimanı Devri ve Operasyonel Hazırlık Konferansı'na konuşmacı olarak katıldı. "Havalimanı İşletmecilerinin Büyümesi Üzerinde Yeni Havalimanı Projelerinin Etkileri" başlıklı panelde konuşan Şener, TAV İnşaat olarak Maskat Havalimanı pist ve altyapı işlerini gerçekleştirdiklerini ve bölgede pek çok projeye imza attıklarını belirterek, sektörün büyümeye devam edeceğini vurguladı. Şener, şöyle devam etti: "Dünya ekonomisinin ekseni doğuya kayıyor. Bu çerçevede bölgedeki büyüme devam edecek. Örneğin biz 2000 yılında Atatürk Havalimanı'nı işletmeye başladığımızda 10 milyon yolcumuz vardı, şu an 57 milyon yolcuya ulaştık. Çok büyük bir ivme yakaladık. Bununla birlikte Atlanta, Heathrow ya da Charles de Gaulle Havalimanı'na bakarsak uzun yıllardır büyüme oranı yüzde 1-2 arasında gerçekleşiyor. Doyum noktasındalar diyebiliriz."

Uluslararası Havalimanları Konseyi verilerine göre, dünyada yaklaşık 5 milyar yolcu olduğu bilgisini paylaşan Şener, şunları kaydetti: "Gelecek yıllarda bu sayı 10 milyara ulaşacak ve artışın büyük bölümü dünyanın doğu kısmında gerçekleşecek. Havayolları, havalimanları büyüyecek ama artık havalimanları sadece altyapı yatırımı olmaktan çıkacak ve ticari işletme konumuna gelecekler. Sektörün oyuncularının verilerine göre havacılıkta yeni trendler de ortaya çıkıyor. Görüyoruz ki noktadan noktaya uçuşlar artacak, yeni lokasyonlar ve havalimanlarının ulaşımda rolü genişleyecek."

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.