Borusan Lojistik kara nakliye memuru alacak

Borusan Lojistik kara nakliye memuru alacak

Türkiye'nin dev lojistik firmalarından olan Borusan firması, 2015 yılında da büyüme hedeflerini gerçekleştirirken personel memur alımlarına devam ediyor.

Türkiye’nin en büyük lojistik firmalarından birisi olan Borusan, 2015 yılında birçok kişiyi işe almış ve hala daha almaya devam ediyor. Bu zamana kadar binlerce kişiyi işe almış olan Borusan Lojistik şimdiden sonra da alımlarına aynı hızda devam ediyor.  Kara Nakliye memur alımı yapacak olan firma, bu konu ile ilgili olarak birçok da şart öne sürdü.  Sadece şartlarını yerine getiren kişileri alacak olan Borusan, işini ciddi ve titizlik içerisinde yapacak olan kişileri seçeceğini bildiriyor.  

Borusan Lojistik Kara Nakliye memur alımı şartları:

- En az lise mezunu,
 - Tercihen deneyimli,
 - MS Office programlarını kullanabilen,
- Müşteri odaklı,
- Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek kişiler alınacaktır.

Borusan Lojistik Kara Nakliye memur alımı bunlarla yapılacak olup, şuan için bunların haricinde herhangi bir şart bulunmuyor. Alınacak olan personel ile bir mülakat yapılacağı ve mülakatın sonucuna göre karar verileceği açıklandı.  

Borusan, Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Girne, Gümüşhane, Güzelyurt, Hakkari, Hatay, Iğdır, Isparta, İskele, İstanbul(Asya), İstanbul(Avr.), İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Konya, Kütahya, Lefkoşa, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Tekirdağ, Trabzon, Yalova illerinde alımlarını gerçekleştirecek.

kaynak: isbilgisi.com

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum