Borajet, uçuş rotasına Trieste'yi de ekledi

Borajet, uçuş rotasına Trieste'yi de ekledi

Yeni nesil havacılığın ülkemizdeki temsilcisi Borajet uçuş rotalarına bir yenisini daha ekleyerek şimdi de İtalya’nın sempatik l

İtalya’nın kuzey doğusu, Adriyatik Denizi’nin kıyısında yer alan Trieste; kültürüyle, mimarisiyle ve muhteşem doğasıyla büyüleyici bir şehir olmasının yanı sıra hafta sonuna farklı bir renk katmak isteyenlerin ve alışveriş tutkunlarının favori rotası olmaya aday.

Ucuz alışveriş imkanı, çevre ülkelerden etkilenen melez mutfak kültürü ve deniz lezzetleri ile ünlenmiş küçük bir liman şehri olan Trieste’ye BoraJet’in 10 Eylül itibari ile her Salı, Perşembe ve Cumartesi günü Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan karşılıklı seferleri bulunuyor. Borajet yolcuları bu keyifli tatile, sessiz ve seri yeni nesil uçaklarda;  sadece ikili olan deri koltuklarda, ferah bir ortamda “özel uçak” konforunda ulaşıyor.

Adriyatik’te bir haftasonu kaçamağı…
Piazza D’Unita; Birlik Meydanı, Miramare Kalesi; Avusturya İmparatoru Maximilian’ın yazlık sarayı, San Guisto Basilikası, Civico Müzesi, Borgo Teresiano, Carso Triestino tabiat alanı Trieste’de gezilip görülecek yerler arasında. Trieste ayırca tüm yıl boyunca da keyifli festivallere ev sahipliği yapıyor.

·        Uluslararası Opera Festivali – Ekim-Mayıs

·        Latin Sinema Festivali - Ekim

·        Alp Sinemaları Festival – Ocak 

·        Uluslararası Celtic Festivali- Haziran

Trieste’ye direkt uçan tek Türk havayolu şirketi olan Borajet, yaz boyunca cazip turizm rotalarına özel geliştirdiği seferlerine de devam ediyor.  Ege adalarından vazgeçemeyenler için Oniki Adaların en büyüğü Rodos’a uçuyor.  Kısa bir uçuşla unutulmaz bir tatil destinasyonuna kavuşmak isteyenleri ise popüler Yunan Adası Mikonos’a ve eşsiz kumsalları, gece kulüpler, partileri ile ünlü İbiza’ya uçuruyor.

Güven ve kaliteyi en üst düzeyde esas alan hizmet anlayışıyla ve sadece “comfort class” ve “business class” sınıfları ile uçuran Borajet, ikili deri koltuk düzeni ve geniş koltuk aralıkları bulunan kabin içinin rahatlığı ile “özel uçak” konforunda uçuş sağlıyor.  Kaliteli ve özenli hizmet anlayışı doğrultusunda uçuşlarda ücretsiz sıcak ve taze ikramlar sunuyor. 

trieste.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.