Bonus sahipleri Shell’de kazanıyor

Bonus sahipleri Shell’de kazanıyor

Müşterilerine her zaman cazip fırsatlar sunan Shell & Turcas, Bonus ile başlattığı yeni kampanyayla kazandırmaya devam ediyor. 15 Ağustos - 30 Eylül...

Müşterilerine her zaman cazip fırsatlar sunan Shell & Turcas, Bonus ile başlattığı yeni kampanyayla kazandırmaya devam ediyor. 15 Ağustos - 30 Eylül 2014 tarihleri arasında Bonus üyesi Shell istasyonlarında ayrı günlerde ve tek seferde 4 kere 100 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcaması yapanlar toplamda 25 TL bonus kazanacak.

Türkiye’nin en beğenilen akaryakıt şirketlerinden Shell & Turcas* ve sektörünün lideri Garanti Bankası, müşterilerine çok kazandıran kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Bu kampanya ile Shell’den Bonus Card’ları ile yakıt alanlar ekstra kazançlı çıkacak.

15 Ağustos- 30 Eylül 2014 tarihleri arasında Bonus üyesi Shell istasyonlarında ayrı günlerde ve tek seferde 4 kere 100 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcaması yapanlar toplamda 25 TL bonus kazanacak.

Aynı günde yapılan 100 TL ve üzeri harcamaların ilki kampanya dahilinde olup, kampanya müşteri bazındadır ve her müşteri en fazla 25 TL bonus kazanabilir.

Kazanılan bonus  9-19 Ekim 2014 tarihleri arasında kampanyaya katılan Bonus üyesi Shell istasyonlarında akaryakıt veya otogaz alımında kullanılabilir. Diğer banka bonusları  9-19 Ekim 2014 tarihleri arasında Bonus üyesi Shell istasyonlarındaki harcamalarında  indirim alacak ve ekstrelerine yansıtılacaktır. Kampanyaya Bonus, Flexi, Money Bonus, diğer banka Bonus kartları (Fibabank hariç) ve ticari kartlar dahildir. Taksitli işlemler, ekspres limit, bonus kullanımları, sanal kart ve mail order işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanyadan yararlanmak isteyen Bonus sahiplerinin, harcamadan önce SHELL yazıp;

Garanti Bonus için 3340’a, Deniz Bonus için 3280'e, TEB Bonus için 4616’ya, Şeker Bonus için 7353'e, ING Bonus için 2205'e, Türkiye Finans Happy Card sahiplerinin de kartlarının son 6 hanesi ile birlikte 2442'ye, Burgan Bonus için 8222’ye, ABank Bonus için 4055’e, Tekstilbank Bonus için 05327524404’e SMS göndermelidir. PTT Bonus sahipleri için SMS ile katılım gerekmemektedir. Bonus Flexi, Flexi, Bonus Genç Card'lar kampanyaya katılım için EVET SHELL yazıp, kartın son 6 hanesiyle beraber 3340'a SMS göndermelidir.

Kampanya Hakkında:

-          Bonus Flexi, Flexi, Bonus Genç Card'lar kampanyaya katılım için EVET SHELL yazıp, kartın son 6 hanesiyle beraber 3340'a SMS göndermelidir. Bu kartlara sahip olanlar kampanya katılmak için katılım ücreti olarak  3,99 TL ödeyecektir.

-          Tüm kartlar için katılım SMS’inin sisteme ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınır.

-          İşlemler mutlaka Garanti Bankası POS'undan geçmelidir.

-          Kampanyada gönderilen kısa mesajlar Garanti Bankası sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmelidir. Kampanyaya katılım SMS’leri KDV ve ÖİV dahil Avea için 0,50 TL, Turkcell için 0,65 TL, Vodafone için 0,40 TL’dir. Geri Dönüş SMS’leri Garanti Bankası tarafından karşılanır.

-          Kazanılan hediye bonuslar, 9-19 Ekim 2014 tarihleri arasında kampanyaya katılan Bonus üyesi Shell istasyonlarında akaryakıt ya da otogaz alımlarında geçerli olacaktır.

-          Her müşteri en fazla 25 TL bonus kazanabilir.

-          18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.