BNP Paribas Cardif’ten araç değerini koruyan sigorta

BNP Paribas Cardif’ten araç değerini koruyan sigorta

Araç Değer Koruma Sigortası ile otomobil sahiplerine değerli bir avantaj sunan BNP Paribas Cardif; çalınma veya pert olma durumunda, aracın fatura bedeli ile Kasko tazminat ödemesi arasındaki tutar farkını karşılıyor.

BNP Paribas Cardif Türkiye, otomotiv sektöründe önemli bir ihtiyaca cevap verecek yeni bir ürün geliştirdi. Araç Değer Koruma Sigortası ile otomobil sahiplerine değerli bir avantaj sunan BNP Paribas Cardif; çalınma veya pert olma durumunda, aracın fatura bedeli ile Kasko tazminat ödemesi arasındaki tutar farkını karşılıyor.

BNP Paribas Cardif Türkiye İş Ortaklıkları Kanalı Genel Müdür Yardımcısı Cevdet Altuğ yeni ürünle ilgili açıklamasında “BNP Paribas Cardif olarak müşteri odaklı ve yenilikçi vizyonumuz doğrultusunda Araç Değer Koruma Sigortası ürünümüzü geliştirdik ve iş ortaklarımıza sunmaya başladık. Yeni ürünümüz, standart Kasko poliçelerinde ilk yıldan sonra oluşan açığı kapatarak otomotiv sektöründe önemli bir ihtiyaca cevap veriyor.” dedi.

BNP Paribas Cardif Türkiye, sigorta çözümlerindeki uzmanlığıyla sektöre yenilikçi ürünler sunmaya devam ediyor. Son olarak, iş ortaklarının ihtiyaçlarına göre geliştirerek sunduğu, global sigorta pazarında GAP ismiyle bilinen Araç Değer Koruma Sigortası ürünüyle; aracın çalınması veya pert olması durumunda, aracın yaşına bağlı olarak düşen Kasko teminat bedelinden kaynaklanan değer kaybını önlüyor. Araç Değer Koruma Sigortası, finansman şirketleri ve otomotiv firmaları tarafından sunulan hizmetler kapsamında nihai tüketiciyi düşünen, sigortalıların yeniden araç satın alabilmesini kolaylaştıran bir ürün olarak otomotiv pazarında önemli bir ihtiyacı karşılıyor.

BNP Paribas Cardif’in koruma ürünlerindeki uzmanlığıyla geliştirdiği yeni ürünle Türk otomotiv sektöründe yeni bir dönem başlattıklarını belirten BNP Paribas Cardif Türkiye İş Ortaklıkları Kanalı Genel Müdür Yardımcısı Cevdet Altuğ “İş ortaklarımızın farklı ihtiyaçlarına göre şekillendirdiğimiz yeni ürünümüzle hem otomotiv finansman sektörüne hem de tüketicilere önemli bir avantaj sunuyoruz. 2016 yılı içerisinde otomotiv sektöründe farklı ihtiyaçlara cevap veren bir ürün daha çıkarmayı hedefliyoruz. Yenilikçi ürünlerimizle iş ortaklarımızın ihtiyaçlarına en uygun çözümleri üretmeye ve bu anlamda pazardaki konumumuzu güçlendirmeye devam edeceğiz.” dedi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.