BMW i3 yılın en çevreci otomibili seçildi

BMW i3 yılın en çevreci otomibili seçildi

Ülkemizde geçtiğimiz aylarda satışa çıkan ilk premium elektrikli araç ünvanına sahip olan BMW i3, yılın en çevreci otomobili seçildi. Satışa sunulduğu...

Ülkemizde geçtiğimiz aylarda satışa çıkan ilk premium elektrikli araç ünvanına sahip olan BMW i3, yılın en çevreci otomobili seçildi.

Satışa sunulduğu günden itibaren dünya çapında 12 bin adetten fazla satılan ve ülkemizde de yollara çıkan BMW i3, 2014 Los Angeles Otomobil Fuarında Green Car jürisi tarafından “2015 Yılın Yeşil Otomobili" ödülüne layık görüldü.

Satışa sunulmasının üzerinden bir yıl geçtikten sonra dünya çapında en çok satan tamamen elektrikli otomobil olma özelliğini koruyan BMW i3’ün geçtiğimiz aylarda aldığı çok sayıda ödül arasına katılan bu son ödül, doğuştan elektrikli modelin sürdürülebilir mobilite konseptinin başarısını ortaya koyuyor.

Sıfır emisyon ve güç özellikleriyle eylül ayından itibaren 46 bin 100 Euro’dan başlayan anahtar teslim fiyatıyla satışa sunulan BMW i3, Türkiye’ye özel donanım paketiyle dikkat çekiyor. BMW i3’ün Türkiye donanım paketinde çok fonksıyonlu direksiyon, lastık basınç göstergesi, yağmur sensörü, otomatık klima, fren fonksiyonlu hız sabitleyici, LED teknolojili gündüz farları, navigasyon, uzaktan erişim hizmetleri, Türkçe ön panel, batarya sertifikası gibi farklı donanımlar yer alıyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.