Blue Water Shipping'ten anlamlı bağış

Blue Water Shipping'ten anlamlı bağış

Blue Water Shipping’in, dünya genelindeki ofisleri arasında organize ettiği yarışmayı Türkiye ekibi kazandı. Ekip, 250 Bin Danimarka Kronu karşılığı yaklaşık 1 milyon TL’lik ödülü Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’na (KAÇUV) bağışladı.

Global anlamda kuruluşunun 51. yılını, Türkiye’de ise 1. yılını kutlayan Danimarka merkezli lojistik şirketi Blue Water Shipping, 30 ülkedeki 70 ofisin yarıştığı bir organizasyon düzenledi. Geçtiğimiz günlerde tüm ofislerin eş zamanlı yarıştığı organizasyonu Türkiye takımı kazandı. Blue Water Shipping Türkiye ekibi, 250 Bin Danimarka Kronu karşılığı yaklaşık 1 milyon liralık ödülü Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’na (KAÇUV) bağışladı.

Şirketin Türkiye Ülke Müdürü Alper Türe kazandıkları ödülü KAÇUV Genel Müdürü Kübra Avtepe’ye takdim etti.

Türe, bir yıl gibi kısa bir sürede İstanbul ve İzmir’de yapılanmaya gittiklerini ve iyi bir takım olduklarını ifade ederken, takım başarısını yarışmada da gösterdiklerini söyledi. 30 ülkedeki 70 ofisin 1500'den fazla çalışanının katıldığı organizasyonu Türkiye ekibinin kazanmasından mutluluk duyduğunu açıklayan Türe, “Kazanan takıma Blue Water Vakfı tarafından kendi ülkelerinde seçtikleri bir STK’ya bağış yapma imkânı tanındı. Biz de 250 Bin Danimarka Kronu karşılığındaki tutarı Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’na (KAÇUV) bağışlamanın, çocuklarımızın geleceği için önemli olduğunu düşündük.” diye konuştu.

Türe, KAÇUV’un faaliyetlerini uzun yıllardır takip ettiklerini ve çalışmalarını takdirle karşıladıklarını söyleyerek, “Türkiye’deki faaliyetlerimize başlamamızın üzerinden henüz 1 yıl geçmişken böylesine güzel bir ödülü kazanıp ihtiyacı olan çocuklarımıza yardımcı olabilme şansı bizi çok gururlandırdı ve mutlu etti. Kanser tedavisi gören çocuklara ve ailelerine umut olan KAÇUV’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.” değerlendirmesinde de bulundu.

blue-water-shipping-kacuv-bagis2.jpgKAÇUV adına bağışı kabul eden vakfın Genel Müdürü Kübra Avtepe ise şunları kaydetti:

Bu değerli ve anlamlı destek için Blue Water Shipping Türkiye ekibine çocuklarımız adına çok teşekkür ediyorum. KAÇUV, çocukluk çağı kanserleri ile mücadele eden çocuklara ve ailelerine maddi, manevi, barınma ve psikolojik destekler sağlayarak bu zorlu yolculukta çocukları yalnız bırakmayan ve 23 yıldır faaliyet gösteren bir vakıf. Umut ve mutluluk çalışmalarımızın temelini oluştururken yaptığımız çalışmalarla her çocuğumuza özel günlerinde hediyeler göndererek onların mutluluklarına ortak oluyoruz. Kanser tedavisinin zorlu ve sabır gerektiren bir süreç olduğunun bilincindeyiz ve biz de bu dönemde çocuklarımızı ne kadar mutlu edebilirsek tedaviye o kadar iyi cevap verdiklerini bilerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vakfımız için çok kıymetli olan bu bağış ile kanser tedavisi gören çocuklarımıza özel günlerinde Blue Water Shipping adına ulaştıracağımız hediyeler ile onların tedavi süreçlerinde destek olmayı hedefliyoruz.

Avtepe, Blue Water Shipping Türkiye ekibine ve Blue Water Vakfı’na teşekkürlerini sunarken, iş birliklerinin artarak devam etmesi yönünde temennilerini iletti.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum