“Beklemek en uzun yolculuktur”

“Beklemek en uzun yolculuktur”

Karayolu taşımacılığının ilk ve lider markası Kamil Koç Otobüsleri A.Ş’nin Ramazan Bayramı için hazırladığı reklam filmi yayına girdi. Yaşlı...

Karayolu taşımacılığının ilk ve lider markası Kamil Koç Otobüsleri A.Ş’nin Ramazan Bayramı için hazırladığı reklam filmi yayına girdi. Yaşlı bir dedenin uyanmasıyla başlayan filmin hikayesinde, dedenin kendi içinde yaşadığı iç yolculuğu ve bekleme anı anlatılıyor. Yolculuk esnasında yapılan anonslar, dış ses olarak reklam filminde yer alıyor ve yolculuğu betimliyor. Film, ziyarete gelen çocukların ve torunların dedeye kavuşmasıyla sonlanıyor. Reklam kampanyasında, en uzun yolculuğun beklemek olduğu ve sevilenlerin bekletilmemesi gerektiği vurgulanıyor.

Kamil Koç hazırladığı basın ilanındaysa bayramlarda yapılan aile ziyaretlerini esprili ve bir o kadar da etkileyici bir dille yansıtıyor. Turizm ilanları konseptiyle hazırlanan ilanda her bir aile ferdinin bayramlarda öne çıkan özelliklerinden bahsediliyor. Ayrıca, bayram tatili için otel araştıran okuyuculara da tatlı bir dille mesaj gönderiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.