Bayraktar Grubu'nda iki yeni atama

Bayraktar Grubu'nda iki yeni atama

Bayraktar Otomotiv Genel Müdürü olarak görev yapmakta olan Murat Gürünlü 18 Ocak 2016 itibariyle görevinden ayrıldı. Murat Gürünlü’den boşalan Bayraktar Otomotiv Genel Müdürlüğü pozisyonuna Murat Çakır atandı.

Bayraktar Otomotiv ve Servis Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Murat Çakır’ın Özgeçmişi:

murat-cakir.jpg1996 yılında Boğaziçi Üniversitesi “İşletme” bölümünden mezun olan Murat Çakır, 2008 yılında aynı üniversitenin “Executive MBA” bölümünde yüksek lisansını tamamladı. İş hayatına 1996 yılında Ernst&Young “Denetim” bölümünde başlayan Çakır, 1999-2011 yılları arasında Finans Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’ de Mali ve İdari İşler, Operasyon, Bilgi Teknolojileri, Krediler ve Risk Kontrol’ den sorumlu “Genel Müdür Yardımcısı” olarak çalıştı. 2011-2015 yılları arasında Fina Enerji Holding A.Ş’ de Mali İdari İşler, Bilgi Teknolojileri ve İnsan Kaynakları’ndan sorumlu “Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi” olarak görev yapan Murat Çakır, Bayraktar Grubuna, 1 Temmuz 2015’te H.Bayraktar Yatırım Holding A.Ş. “İç Denetim ve Bilgi Teknolojileri Grup Başkanı olarak katıldı. Çakır, 18 Ocak 2016 tarihi itibariyle Bayraktar Otomotiv ve Servis Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürlüğü görevine atandı.

Infiniti markasının Marka Müdürlüğüne ise Kağan Gülerce atandı. Kağan Gülerce halen yürütmekte olduğu İstinye Şube Müdürlüğü görevine de devam edecek.

Infiniti Marka Müdürü O. Kağan Gülerce’nin özgeçmişi:

kagan-gulerce.jpgİzmir Amerikan Koleji’nden 1994 yılında mezun olan Kağan Gülerce, 1998 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Gülerce, Haziran 2006 tarihinde İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Otomotiv Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. İş hayatına 1998 yılında STD Standart Kauçuk firmasında başlayan Gülerce; Mart 2002 – Şubat 2005 tarihleri arasında BORUSAN Otomotiv – İstinye Şube’de “Perakende Satış Uzmanı”, Mart 2005 – Ocak 2009 tarihleri arasında BORUSAN Otomotiv Land Rover Marka Yönetimi “Satış Müdürü” olarak görev yaptı. Kağan Gülerce, 16 Haziran 2010 tarihinde Bayraktar Otomotiv ve Servis Hizmetleri A.Ş.’de “Infiniti Satış Müdürü” olarak göreve başladı. 1 Nisan 2012 tarihinden bu yana “Bayraktar Otomotiv İstinye Şube Müdürlüğü görevini yürüten Gülerce, 18 Ocak 2016 tarihi itibariyle bu görevine ek olarak Infiniti Marka Müdürlüğü görevini de üstlendi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.