Baba Vanga'ya göre Obama, ABD'nin son başkanı

Baba Vanga'ya göre Obama, ABD'nin son başkanı

‘Balkanların Nostradamusu’ diye anılan ve Barack Obama’nın seçilmesiyle ‘ABD’nin 44. başkanı siyah olacak’ kehaneti doğrulanan Baba Vanga’ya göre, 44. başkan ABD’nin son başkanı olacak.

‘Balkanların Nostradamusu’ Baba Vanga, Trump’ın ABD başkanı seçilmesinin ardından bir kez daha gündeme geldi. Zira Barack Obama’nın seçilmesiyle ‘ABD’nin 44. başkanı siyah olacak’ kehaneti doğrulanan Vanga’ya göre, 44. başkan ABD’nin son başkanı olacak.

Bulgar kahin Baba Vanga, 1996 yılında 85 yaşında öldüğünde geride pek çok kehanetini de bırakmıştı.

ABD Başkanı Barack Obama’nın ABD’nin 44. ve ilk siyah başkanı olacağını bilen Baba Vanga’nın kehanetleri, 8 Kasım’daki seçimlerin ardından bir kez daha basının ilgi odağı.

Zira Bulgar kahine göre, ABD’nin 44. başkanı ülkenin son başkanı olacak. Trump’ın seçilmesinin ardından ABD’de her şeyin kötüye gideceğine söyleyenler, Baba Vanga’nın bu kehanetini de kanıt olarak kullanıyor.

Son yüzyılın en büyük kahini Bulgar Baba Vanga'nın korkutan kehanetleri bir bir gerçekleşiyor...

Hayattayken kehanetleri Bulgar hükümeti tarafından kaleme alınarak saklanan Baba Vanga'nın söylediklerinin büyük bülümü doğru çıktı. Baba kehanetinde, bildiğimiz haliyle Avrupa'nın 2016 yılı sonunda 'varoluşunun biteceğini' söylemişti. Baba'ya inananlar, ilişkilerin kopması yüzünden Avrupa'da bir savaş çıkmasından endişe ediyor. Vanga, aşırıcıların Avrupa'ya karşı kimyasal silah kullanacağını da öne sürmüştü.

Öte yandan ölümünden önce Bulgar kahin, büyük bir Müslüman savaşı olacağını söylemiş, bu kehanet terör örgütü IŞİD'in doğuşuyla ilişkilendirilmişti. Hatta Baba Vanga Suriye'de büyük Müslüman savaşı olacağını da öngörmüştü.

Baba Vanga, 1989 senesinde, ABD'de 11 Eylül 201'de düzenlenen terör saldırısını bilmişti. 1942'de ise Bulgaristan'ın sosyalist bir ülke olacağını öngörmüş, Kral Boris'e ise Ağustos 1943'te öleceğini söylemişti ki Kral 28 Ağustos'ta ölürken, 1944'te Bulgaristan komünist bir ülke oldu.

Baba Vanga'nın ABD'nin 44'üncü başkanının siyahi olacağını söylemesinin ardından gerçekten Barack Obama ülkenin 44'üncü başkanı oldu.

Vanga, göğüs kanserinden ölmeden önce, bu 'yeteneğinin' Fransa'da yaşayan 10 yaşında bir kıza geçeceğini söylemişti.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.