Azure Grup, dijital “Freight Just” ile ezber bozacak

Azure Grup, dijital “Freight Just” ile ezber bozacak

İki yıl önce dünya genelinde metaverse dünyasında hizmet üreten ilk lojistik markası olan şirket, devrim niteliğinde varsayılan lojistikte yapay zekâ tabanlı online portalı ‘’ Freight Just’’ ile sektörde tabuları yıkarak yeni bir dönem başlatmış oldu.

1970 yıllarda sadece birkaç kamyonetle başlayan yolculuğu, şimdi bir küresel güç haline dönüştüren ve Yarım asırdan fazla bir süredir taşımacılık, lojistik ve tedarik zinciri yönetimi alanında çalışmalarına devam eden Azure Grup son dönemde teknoloji ile birlikte anılıyor.

İki yıl önce dünya genelinde metaverse dünyasında hizmet üreten ilk lojistik markası olan şirket, devrim niteliğinde varsayılan lojistikte yapay zekâ tabanlı online portalı ‘’ Freight Just’’ ile sektörde tabuları yıkarak yeni bir dönem başlatmış oldu.

azure-grup-2.jpgLojistikte %100 şeffaflık anlayışıyla anlık fiyat alma dönemi başladı.

50’den fazla Ülkede E Ticaret, İthalat / İhracat, Depolama ve Taşımacılık hizmetlerini tek bir çatı altında toplayan ’’Freight Just’’ kısa zamanda yabancı yatırımcılardan da büyük ilgi gördü.

Freight Just, Teknolojinin ilerlemesi yapay zekanın dahil olduğu hayatlarımızda lojistik sektörüne entegre ederek tüm lojistik depolama ve dağıtım süreçlerini kolaylaştırıyor.

% 100 Şeffaflık anlayışı ile ölçü ve kg limitleri olmadan yapay zekâ ile anında teklif alabilmenize olanak sağlıyor.

Freight Just platformu sayesinde zaman harcamadan dilediğiniz ülkeye veya Farklı Ülkeler arasında dahil olmak üzere Hava, Kara, Deniz ve Intermodal Taşımacılık seçenekleri ile bugüne kadar kurulmuş olan en geniş kapsamlı dijital lojistik platformunu hayata geçirilmiş oldu.

Avrupa ülkeleri başta olmak üzere, Amerika, Çin, Rusya dahil dünya’da toplam 50 ülke ’de Lojistik, Depolama ve Dağıtım gibi ihtiyacınız olan tüm süreçlerde “Freight Just” %30’a varan maliyet ve zaman avantajı sağlıyor.

erkan-gul.jpegErkan Gül; “Alışıla Gelmiş Lojistik Tabularını Yıkarak, Teknolojiyi Lojistik İle Buluşturduk”

Azure Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül; “Gelenekselleşmiş, teknolojiden uzak lojistik anlayışını tamamıyla değiştirerek yeni bir akım başlattık. Gelişen teknolojiyi lojistik ile bütünleştirerek sektörün tamamında hizmet kalitesini arttırarak, lojistikte hız ve maliyet avantajını getirmiş olduk. “Freight Just” olarak biz elektrikli minivan araçlar ile last mile teslimatları tüm Avrupa ve Amerika’da hizmete aldık. Bu hizmeti çok yakında Türkiye’ye taşımış olacağız. Coğrafi konum itibarıyla Ülkemizin dünyanın lojistik üssü olabileceğini yıllardır söylüyorum. Tüm adımlarımızı sadece markamız için değil sektörün gelişmesi adına atarak ülkemiz için bir değer oluşturmaya çalışıyoruz”

azure-grup-3.jpgNeden Freight Just'u Tercih Etmelisiniz?

Hızlı ve Güvenilir: Freight Just, yüklerinizi en kısa sürede ve güvenli bir şekilde taşıyan uzman taşımacılık şirketleriyle çalışır.

Şeffaf Fiyatlandırma: Uygulamamızda yer alan şeffaf fiyat politikası sayesinde hiçbir sürpriz maliyetle karşılaşmadan taşıma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Yapay Zeka Tabanlı Teknoloji ( AI ) : Freight Just, yapay zeka tabanlı algoritmasıyla yükünüzü en uygun taşımacılık şirketine yönlendirir, böylece en verimli ve ekonomik seçeneği sunar.

Dijital Platform: Yüklerinizi taşımak için artık çağrı merkezlerinde zaman kaybetmenize gerek yok! Freight Just'u kullanarak yüklerinizi kolayca dijital olarak yönetebilirsiniz.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.