Aygaz'dan kışa özel otogaz

Aygaz'dan kışa özel otogaz

Aygaz, LPG'li araç sahiplerinin sert iklim koşullarında dahi araçlarından yüksek performans almaları ve tasarruf sağlamaları amacıyla özel formüllü...

Aygaz, LPG'li araç sahiplerinin sert iklim koşullarında dahi araçlarından yüksek performans almaları ve tasarruf sağlamaları amacıyla özel formüllü "Kışa Özel Otogaz"ı tüm Aygaz Otogaz ve Mogaz Otogaz istasyonlarında satışa sunuyor.

Aygaz'dan yapılan açıklamaya göre, LPG'li araçlardan en iyi performansı alabilmek için kışa özel ürün kullanmanın yanı sıra dönüşüm servislerinde kış bakımı yaptırılması da büyük önem taşıyor. Uzmanlar, araç bakımlarında otogaz kitindeki gaz hava karışımının kalibrasyonunu içeren işlem sayesinde araçların yakıt tüketiminin ve performansının ideal seviyelere ulaştırıldığını belirtiyor. Bu işlem Aygaz Dönüşümcü Kulübü'nde ücretsiz gerçekleştirilirken, TSE'li uzman dönüşümcüler tarafından yapılan bakım, LPG'li araç sahiplerine hediye otogaz kazanma fırsatı da veriyor.

Kampanyanın geçerli olduğu dönüşümcü kulübü üyelerinin listesine Aygaz Otogaz'ın Facebook sayfasından ulaşabilen LPG'li araç kullanıcıları, ücretsiz bakım ve 60 liraya varan otogaz hediyesini kazanma şansı yakalıyor. Araç sahipleri ayrıca, sayfada bulunan "depometre" uygulamasıyla araçlarının mevcut yakıt tüketimini ideal değerlerle karşılaştırma imkanı da buluyor.

Aygaz, kış dönemine girilirken, propan oranı artırılmış formüllü otogazı satışa sunuyor. LPG içeriğinde bulunan propanın soğuk havalarda dahi rahatlıkla buharlaşabildiğini belirten Aygaz otogaz uzmanları, normal sıcaklıklarda otogazın içinde bulunan propan oranının yüzde 30 civarında olduğunu belirtiyor. Kış mevsiminde ise araçlar daha rahat buharlaşarak yanabilen bir ürüne gereksinim duyuyor ve bu amaçla da "Kışa Özel Otogaz"da bulunan propan oranı yüzde 50 seviyelerine yükseltiliyor. Böylece araç sahipleri her mevsim araçlarından daha üstün performans alırken,  kış aylarında da konforlu bir şekilde çalıştırmada tekleme ve benzeri problemleri yaşamadan keyifle araçlarını sürebiliyor.

"Kışa Özel Otogaz" nisan ayına kadar tüm Aygaz Otogaz ve Mogaz Otogaz istasyonlarında satışta olacak.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.