Avrupa denizciliğinde dev işbirliği

Avrupa denizciliğinde dev işbirliği

P&O Ferries ve Ro-Ro gemi operatör şirketi SOL Continent Line Büyük Britanya, Benelux ülkeleri ve İskandinav ülkeri arasında çeşitli servis ağları konusunda işbirliğine hazırlanıyor.

P&O Ferries ve Ro-Ro gemi operatör şirketi SOL Continent Line, Büyük Britanya, Benelux ülkeleri (Belçika, Hollanda, Luxemburg ) ve İskandinav ülkeleri arasında çeşitli servis ağları konusunda işbirliğine hazırlanıyor. Günlük talep oranında belirlenecek seferler Tilbury, Teesport, Zeebrugge ve Göteborg şehirleri arasında olacak.

P&O Ferries şirketi Ticari İlişkiler Direktörü Janette Bell yaptığı açıklamada, bu ortaklık ile İskandinav bölgesinde yapmış oldukları taşımacılık hizmetlerinin boyutunu daha da büyüttüklerini belirtti. Bu işbirliği sayesinde artık İngiltere’nin güneyi ve Kuzey Britanya’dan İskandinav ülkelerine ulaşmak hem daha yüksek oranda hem de daha kolay olacak diyen Bell, ortaklıktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

SOL Continent Line şirketinden Ragnar Johansson ise konu ile ilgili şöyle konuştu: “P&O Ferries şirketi ile yapmış olduğumuz bu son derece profesyonel ortaklığı kamuoyuna duyurmaktan son derece memnunuz. Bu anlaşma Göteborg-Zeebrugge arası hizmetlerin kapasitesini arttırmak adına çok akıllı bir adım. Bu sayede Birleşik Krallıkla aramızda daha hızlı, rahat ve sık hizmet sağlayabileceğiz.
(Berkcan YİĞİT - Deniz Haber Ajansı)

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.