Ava Otomotiv Kimya, Automechanika Fuarı’ndaydı

Ava Otomotiv Kimya, Automechanika Fuarı’ndaydı

Poliüretan yapıştırıcı sistemlerini dünyada ilk geliştiren firma olan Dow’un Türkiye Distribütörü Ava Otomotiv Kimya, Oem ve Aftermarket ürünleriyle Automechanika İstanbul fuarında yerini aldı.

Distribütörlüğünü yaptıkları Dow Automotive’in araştırma ve geliştirmeye en çok yatırım yapan firma olduğunu vurgulayan Ava Otomotiv Kimya Genel Müdürü Abdullah Tunç Ölçüm ve Satış Müdürü İhsan Uluç,  “Dow Automotive ürünlerini kullandığınız zaman orijinal ürün kullandığınızdan emin olabilirsiniz. Firma olarak müşterilerimizin iş gereksinimlerini ve performans maliyetlerini dikkatlice dinleriz ve sadece bundan sonra bir çözüm geliştirmeye başlarız” diyorlar.

Aftermarket piyasasında, direkt kullanılan OEM cam takma yapıştırıcıları ve proseslerinin, camın değiştirileceği zamanda ihtiyacı karşılaması gerektiğinin altını çizen Ölçüm ve Uluç, “Aksi takdirde dayanım ve emniyet birbirleriyle uyuşamayabilir. Bu sebeple dünyanın önde gelen ARGE uzmanları, Dow Otomotive yapıştırıcılarında ısrarlıdırlar” ifadelerini kullandılar.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.