Autoshow’dan önce Peugeot’da Şov

Autoshow’dan önce Peugeot’da Şov

Peugeot yakıt cimrisi performanslı motorları ve i-Cockpit ile sıra dışı sürüş keyfi sunan modellerine Nisan ayına özel çok cazip avantajlar sunuyor. özel fiyat fırsatları yanı sıra %0 faizli cazip kredi seçenekleri tüketicileri bekliyor.

Aktif Şehiriçi Güvenlik Sistemi, Otomatik Park Sistemi, 3D Led farlar gibi birçok teknolojik donanımı sunan ve Peugeot i-Cockpit ile sürüş keyfini standartların üzerine taşıyan Peugeot 208’in tüm versiyonlarında 20 bin TL 12 aya varan %0 faizli kredi seceneği imkanı sunuluyor.

  • Sınıfının en düşük yakıt tüketimini, en iyi performansını ve gelişmiş teknolojileri ile sıra dışı sürüş keyfini sunan Peugeot 308’in tüm versiyonlarında gerçerli 30 bin TL 20 aya varan %0 faizli kredi seceneğinin yanı sıra ayrıca peşin alımlarda 2 bin 500 TL özel nakit indirimi sunuluyor.
  • Yüksek donanımı, gelişmiş teknolojisi, ödüllü PureTech Turbo motoru ve tam otomatik EAT6 şanzıman ile Yenilenen SUV Peugeot 2008’in tüm versiyonlarında 30 bin TL 20 aya varan %0 faizli kredi seçeneğinin yanı sıra ayrıca peşin alımlarda 2 bin 500 TL kaçırılmayacak özel nakit indirimi sunuluyor.
  • Sınıfının öncüsü ve hafif ticari ürün gamının başarılı modeli Partner Tepee’de 30 bin TL 20 aya varan %0 faizli kredi seçeneğini veya 2 bin 500 TL nakit indirim imkanı sunuluyor.

peugeot-308_02.jpgpeugeot_208_01.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.