Audi TDI’ın 25. yılını özel modelle kutluyor

Audi TDI’ın 25. yılını özel modelle kutluyor

Alman lüks otomobil üreticisi Audi, A7 Sportback ailesine özel bir sporcu hazırladı. Aracın 3.0 litrelik TDI motorunu elden geçiren marka, ortaya tüketimiyle...

Alman lüks otomobil üreticisi Audi, A7 Sportback ailesine özel bir sporcu hazırladı. Aracın 3.0 litrelik TDI motorunu elden geçiren marka, ortaya tüketimiyle olmasa da performansıyla süperspor araçlarla yarışabilecek bir otomobil çıkardı. Competition (rekabet) isimli yeni araç, markanın dizel ünitesi TDI’ın 25’inci yılının kutlamaları için geliştirilmiş. Yeni versiyon, önümüzdeki ay itibariyle 72 bin eurodan (yaklaşık 206 bin lira, Almanya) başlayan fiyatlarla siparişe açılacak. Teslimatlar ise sonbaharda başlayacak.

20 inçlik jantlar standart

Markanın spor sedanı A7, yeni versiyon için elden geçirilmiş. Aracın standart modellere oranla 20 milimetre daha alçak olduğu S line paketiyle birlikte sunulacak Competition versiyonu, siyah renkli 20 inçlik jantlara sahip. 5 kollu W tasarımlı jantların arasından, önde ve arkada 17 inç büyüklüğündeki kırmızı kaliperler görülüyor. Standart sunulan LED farlar da aracın karakteristik özellikleri arasında.

Metal, deri ve ahşap bir arada

Tıpkı dış tasarım gibi iç mekan da S line paketinin tüm izlerini taşıyor. Siyah spor koltuklar, isteğe bağlı olarak ay gümüşü renkli ince valcona deri döşemeli olarak da tercih edilebiliyor. Kokpit ise yüksek kaliteli metal-/ahşap kombinasyonuyla sunuluyor. Kapı eşiklerinde quattro logoları yer alırken, spor direksiyon simidinin arkasında da vites değiştirme kulakçıkları unutulmamış.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.