Ata Freight'a inovasyon ödülü

Ata Freight'a inovasyon ödülü

New York merkezli global lojistik firması ATA Freight, lojistik yönetimi çözümü olan-Vizio MyWay ürünüyle dünyanın sayılı tarım ekipmanları üreticilerinden olan John Deere firması tarafından, inovasyon ödülüne layık görüldü.

İnovasyon ödülleri, üreticilik, uygulanabilirlik, işbirliği ve oluşturduğu etkinin ölçüldüğü dört önemli performans kategorileri açısından yıllık olarak değerlendiriliyor ve bu sonuçlara göre seçilmiş tedarikçiler ödüllendiriliyor. Vizio Myway, bu dört kategoride en fazla oyu alan ürün oldu.

Vizio tarafından geliştirilen ürün, standart bir kargo takip programından farklı olarak bütün lojistik sürecinizi görüntülemenizi ve kolayca kontrol etmenizi sağlayacak yenilikçi bir yaklaşım getiriyor. Her türlü bilgisayar ve mobil cihazdan giriş yapılan ürün sayesinde görsel harita üzerinde tedarikçi mevkisi, limanları, yüklerin okyanus veya hava rotalarını ve tüm aktif sevkiyatlar için son güncel mevkiler görülebiliyor.

Firmanın lojistik sektörüne sunduğu en yenilikçi çözümü, aniden (birden) fazla tedarikçiden yük bekleniyorsa, daha kargo yüklenmeden ne zaman varacağını hesaplayarak, haritadan tam zamanlı olarak takip edilmesini olanak sağlamasıdır. Firmalar sevkiyatlarının bütün detaylarını kendilerine özel ekranlardan takip edip, sevkiyatlarla ilgili belge, taşıyıcı, tahmini varış zamanı gibi bilgilere bir tıkla ulaşılabiliniyor.

Firmanın yönetimi, Amerika’nın Illinois eyaletinde düzenlenen resmi törene katılarak ödülünü aldı. Şirketin CEO’su Mert Göker, yaptığı konuşmada, “Bu ödül inovasyona ve yenilikçi ürünlere yaptığımız yatırımın göstergesidir. Dizayn aşamasından, uygulamaya kadar emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyorum. Firma olarak lojistiğin geleceğinde teknolojinin olduğuna inanıyoruz, lojistik sektörünü daha ileriye taşıyacak yenilikçi ürün ve servislere yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Bugün Amerika Birleşik Devletleri, Türkiye, Hindistan, Meksika ve Çin’de olmak üzere 5 ayrı ülkede kendisine ait 27 ofisi ve 400’den fazla çalışanı bulunan lojistik firmanın, sunduğu esnek ve hızlı servisleri, müşterilerine özel ürünleri ve inovatif tedarik zinciri çözümleriyle, lojistik sektörünü geleceğe taşıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.