ASUZU, Tedarik Zinciri Direktörlüğü kurdu

ASUZU, Tedarik Zinciri Direktörlüğü kurdu

Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi’nden yapılan açıklamada, satış faaliyetlerinin kamyon ve otobüs iş birimi olarak ayrıldığı, satın alma ve lojistik faaliyetlerinin de, Tedarik Zinciri Direktörlüğü adı altında yürütüleceği bildirildi.

Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş’den (ASUZU) basın organlarına gönderilen “Özel Durum” başlıklı açıklamada şu bilgilere yer verildi.

“Şirketimizin gelişimi ve büyüme hedefleri doğrultusunda 02.05.2017 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere organizasyon yapımızda değişikliğe gidilmiştir.

Buna göre mevcut durumda Satış Direktörlüğü bünyesinde toplanmış olan yurtiçi satış faaliyetleri "Kamyon ve Pick-Up İş Birimi" ve "Otobüs İş Birimi" olarak iki ayrı iş grubunda sürdürülecektir.

Bununla birlikte satın alma, lojistik ve planlama faaliyetleri yeni oluşturulan Tedarik Zinciri Direktörlüğü altında yürütülecektir.

Bu tarihten itibaren geçerli olmak üzere şirketimizde halihazırda Satış Direktörlüğü görevini yürüten Sn. Tunç Karabulut Otobüs İş Birimi Direktörü olarak, halihazırda Satınalma Direktörlüğü görevini yürüten Sn. Kemal Özer ise Tedarik Zinciri Direktörü olarak görev yapacaktır. Sn. Yusuf Teoman bu tarihten itibaren görev yapmak üzere Şirketimize Kamyon ve Pick-Up İş Birimi Direktörü olarak atanmıştır.

Yusuf Teoman

1965 yılında İstanbul'da doğan Yusuf Teoman, 1982 yılında Moda Lisesi'nden, 1987 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü'nden mezun olmuştur. 1988 yılında Marmara Üniversitesi İşletme Yönetimi Sertifika Programı'nı, 1990 yılında ise Georgia College'da MBA yüksek lisansını tamamlamıştır. 1991 – 2002 yılları arasında Ram Dış Ticaret A.Ş.'de sırasıyla Satış Koordinatör Yardımcısı, İran, İsrail, Suriye, Ürdün ve Irak operasyonlarından Sorumlu Bölge Koordinatörü ve İran Proje Koordinatörü, 2002 –2003 yılları arasında DHL Express'de Endüstri Müdürü, 2003 –  2008 yılları arasında Iveco Otoyol Sanayi A.Ş.'de sırasıyla İhracat Müdürü, Proje Koordinatörü, Satış ve Pazarlama Direktörü, 2008 –2017 yılları arasında ise yine Iveco Araç Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de sırasıyla İş Geliştirme Direktörü, Satış Sonrası Hizmetler Direktörü ve Satış Direktörü olarak görev yapmıştır.”

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.