Assan Lojistik’te görev değişiklikleri

Assan Lojistik’te görev değişiklikleri

Kibar Holding grup şirketlerinden Assan Lojistik A.Ş’de Genel Müdür, Lojistik Operasyonlar Direktörlüğü ve Bilgi Sistemleri Bölüm Başkanlığı’nda atamalar gerçekleştirildi.

Assan Lojistik A.Ş. Genel Müdürlüğü görevine Vedat OHRİ, Lojistik Operasyonlar Direktörlüğü’ne Diğdem Liga, Bilgi Sistemleri Bölüm Başkanlığı’na ise Hakan Korkmaz atandı. 

Vedat OHRİ kimdir?

vedat-ohri.jpgİTÜ Gemi İnşa Mühendisliği mezunu olan OHRİ, kariyerine TATKO T.A.Ş. Makine Bölümü'nde Servis Mühendisi olarak başladı. Daha sonra sırasıyla, TATMAK A.Ş.'de Satış Sonrası Hizmetler Bölge Müdürlüğü, Borusan Holding’e bağlı BORSER A.Ş.’de Genel Müdürlük ve Arkas Grubu’na bağlı çeşitli şirketlerde üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu.

Mart 2010 itibariyle Kibar Holding bünyesine katılan Vedat OHRİ, en son Assan Liman İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürlüğü görevini yürütüyordu.

Diğdem LİGA kimdir?

digdem-liga.jpgYüksek Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Pazarlama Bölümü’nde tamamladıktan sonra, Yeditepe Üniversitesi, Stratejik Yönetim Doktora Programı’nda eğitimine devam etmekte olan LİGA, 1998-2014 tarihleri arasındaki iş hayatında çeşitli şirketlerde yöneticilik yapmış, Ocak 2014 tarihi itibariyle de Kibar Holding şirketlerinden ASSAN Lojistik’te Satış ve Operasyon Grup Müdürü olarak göreve başlamıştır. 

Hakan KORKMAZ kimdir?

1967 doğumlu Hakan Korkmaz, İstanbul Teknik Üniversitesi Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra, yüksek lisans eğitimini Michigan State Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünde tamamladı.

hakan_korkmaz.jpgEreğli Demir Çelik Fabrikası’nda Proses Kontrol Mühendisi olarak 1992 yılında iş hayatına başlayan Korkmaz, sırasıyla Karma International, Connectus Software, Aksa Akrilik, Akkök Sanayi Yatırım ve Geliştirme ve Aktek Bilgi İletişim Teknolojisi şirketlerinde farklı görevlerde bulundu.

Korkmaz, 2012 yılından bu yana Tofaş’ta Bilgi ve İletişim Teknolojileri Direktörlüğü görevini yürütüyordu. Mart 2016 itibariyle Kibar Holding bünyesine geçen Korkmaz, toplulukta Bilgi Sistemleri Bölüm Başkanı olarak çalışmalarını sürdürecek

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.