Aslan Şirketler Grubu, dünyaya açılıyor ilk hedef Dubai

Aslan Şirketler Grubu, dünyaya açılıyor ilk hedef Dubai

42 ülkeye ihracat yaptıklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Veli Arslan, “Grup şirketlerimiz olarak yakın zamanda Dubai' de olacağız. Daha sonra ise Avrupa gibi dünyanın birçok noktasında var olmak gibi bir düşüncemiz var” dedi.

Aslan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Veli Arslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 4'üncü Ticaret Müşavirleri Konferansı'nda açıkladığı 500 milyar dolarlık ihracat hedefine katkı sağlamak için çalıştıklarını söyledi. İstanbul'da bir otelde gazetecilerle bir araya gelen Arslan, "Tedarik ettiğimiz ürünlerle 42 ülkeye ihracat yapıyoruz. Grup şirketlerimiz olarak yakın zamanda Dubai' de olacağız. Daha sonra ise Avrupa gibi dünyanın birçok noktasına ulaşmayı düşünüyoruz" dedi.

Lojistik, uluslararası ticaret, uluslararası ilişkiler ve seramik olmak üzere birçok alanda faaliyet gösteren Aslan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Veli Arslan ve yöneticiler, kahvaltı programında bir araya geldikleri gazetecilere büyüme hedeflerini anlatarak, projeleri hakkında bilgi verdi. Türkiye'nin ihracat anlamında her geçen gün büyüdüğünü ifade eden Arslan, “Aslan Şirketler Grubu başta gümrük, lojistik, uluslararası ticaret, uluslararası ilişkiler ve seramik olmak üzere birçok anlamda ticaret yapıyoruz. Şirketimiz uzun yıllardır sektörün liderlerindendir. Türkiye'de gümrük ve lojistik sektöründe olmamız sebebiyle çok önemli bir konumdayız. Dış ticaret ve ihracat yapılacaksa bir gümrük müşaviriyle birlikte partner olarak çalışıyor. Türkiye ihracat anlamında her geçen gün büyüyor ve daha ileriye gidiyor. Üretim ve ihracat yapan bir toplum haline geldik” diye konuştu.

aslan-sirketler-grubu-basin-toplantisi.jpg“CUMHURBAŞKANIMIZIN ÖNDERLİĞİNDE YIL SONU İHRACAT HEDEFİNİ YAKALAYACAĞIZ”

Arslan, “Hedefimiz Türkiye'nin bu yılın sonuna kadar ihracat hedefi olan 500 milyar dolara ulaşması için katkı sağlamaktır. Kendi tedarik yaptığımız ürünlerimizle birlikte 42 ülkeye ihracat yapıyoruz. Grup şirketlerimiz olarak yakın zamanda Dubai' de olacağız. Daha sonra ise Avrupa gibi dünyanın birçok noktasında var olmak gibi bir düşüncemiz var. Ülke olarak bu yılın ilk 7 ayında 144 milyar dolar ihracata ulaştık. İnşallah çok yakın zamandaki hedefimiz cumhurbaşkanımızın önderliğinde yıl sonu ihracat hedefini yakalayacağız. Çalışan ve üreten Türkiye inşallah yakın zamanda en iyi ihracat yapan ülke olacak" açıklamasında bulundu.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.