Asgün Taşımacılık ve Ateştur da Mercedes dedi

Asgün Taşımacılık ve Ateştur da Mercedes dedi

Mercedes-Benz Türk, kalabalık ailelerin, turizm, kiralama ve transfer şirketlerinin yıldızı Mercedes-Benz Sprinter ile sektörde en çok tercih edilen markalardan...

Mercedes-Benz Türk, kalabalık ailelerin, turizm, kiralama ve transfer şirketlerinin yıldızı Mercedes-Benz Sprinter ile sektörde en çok tercih edilen markalardan olmaya devam ediyor.

Personel ve öğrenci taşımacılığı ile operasyonel oto kiralama alanlarında faaliyet gösteren Ateştur Otobüs İşletmesi Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., filosuna Sprinter 16+1 ve 19+1 olmak üzere toplam 12 adet Mercedes-Benz hafif ticari araç ekledi. Böylece şirketin filosundaki Mercedes-Benz Sprinter adedi 22’ye yükseldi.

İstanbul ve Tekirdağ/Çorlu’da faaliyetlerini sürdüren Ateştur, 3 adet 22+1, 5 adet 19+1 ve 4 adet 16+1 olmak üzere toplam 12 adet Mercedes-Benz Sprinter’ı Mercedes-Benz Bayii “Has Otomotiv Hadımköy”de düzenlenen tören ile filosuna ekledi.

Teslimat törenine Ateştur firma sahibi Naci Ateş, Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, Genel Müdürü Uğur İrfanoğlu, Hafif Ticari Araçlar Müdürü Bülent Çelik ve Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Pazarlama ve Satış Müdürü Tufan Akdeniz ile Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Serdar Yaprak katıldılar.

Teslimat töreninde kısa bir konuşma yapan Ateştur firma sahibi Naci Ateş, Ateştur olarak her zaman kaliteye önem verdiklerini, özmal araçları için kaliteli ve prestijli araçları tercih ettiklerini belirtti. Ateş, bu sebeple Mercedes-Benz Sprinter’ı tercih ettiklerini sözlerine ekledi.

Asgün Taşımacılık, 25 adet Mercedes-Benz Sprinter Super Single’ı filosunu ekledi

Personel ve öğrenci taşımacılığı ile operasyonel oto kiralama alanlarında faaliyet gösteren, GÜNKAR Şirketler Grubu üyesi Asgün Taşımacılık, filosuna 25 adet Mercedes-Benz Sprinter Super Single 16+1 küçük otobüsü ekledi.

Filosunda 40 adet Mercedes-Benz marka otobüs bulunan, son alımı ile Mercedes-Benz hafif ticari araç sayısını ise 35 adede yükselten Asgün Taşımacılık, yeni araçlarını Mercedes-Benz Bayii “Has Otomotiv Hadımköy”de düzenlenen tören ile teslim aldı.

Teslimat törenine Asgün Taşımacılık firma sahibi Kenan Güneş, Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, Genel Müdürü Uğur İrfanoğlu, Hafif Ticari Araçlar Müdürü Bülent Çelik ve Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Filo Satış Müdürü Soner Gönültaş katıldılar.

Teslimat töreninde kısa bir konuşma yapan Asgün Taşımacılık firma sahibi Kenan Güneş, Asgün Taşımacılık olarak her zaman kaliteye önem verdiklerini, özmal araçları için kaliteli ve prestijli araçları tercih ettiklerini belirtti. Ayrıca Mercedes-Benz’in yaygın servis ağı ve markaya duyulan güvenin de Mercedes-Benz Sprinter Super Single’ı tercih etmelerinde etkili olduğunu belirtti.

Mercedes-Benz, okul, turizm, servis ve şehir taşımacılığında sektörün öncü markası Sprinter 415 CDI Super Single araçları ile standartları yeniden belirliyor. Arka aksta bulunan tek tekerleği ile 19+1 servis ve 22+1 okul aracı sunabilen 415 CDI Super Single Sprinter minibüs araçları sınıfında tek.

[gallery]

www.bustruck.net

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.