ASAŞ, tüm iştiraklerini SAP Business One çatısında topluyor

ASAŞ, tüm iştiraklerini SAP Business One çatısında topluyor

Logosoft; inşaat, otomotiv, raylı sistemler, ticari araçlar, enerji, ambalaj, tüketim ürünleri, denizcilik gibi birçok farklı sektöre hizmet veren ASAŞ ile SAP Business One çözümüyle işbirliği gerçekleştirdi.

1990 yılından beri istikrarlı büyüme trendi ile 2022 yılında Türkiye’de İSO 500’de ilk 100’de 53. sırada yer alan, aynı zamanda Avrupa’daki lider üreticilerden biri olan ASAŞ, inşaat, otomotiv, raylı sistemler, ticari araçlar, enerji, ambalaj, tüketim ürünleri, denizcilik gibi birçok farklı sektöre hizmet veriyor.

Dijital dönüşüme öncülük ederek tüm iş ortaklarının geleceğe güvenle yürümesine aracılık eden Logosoft, SAP Business One çözümüyle ASAŞ’ın satın alma, satış, lojistik ve finansal süreçlerine destek olacak.

Hedefi tüm iştiraklerini SAP ekosistemine dahil etmek ve sonrasında konsolide finansal raporlar çıkartmak olan ASAŞ, ERP’ye geçmek isterken uygun maliyetli, esnek entegrasyon özelliklerine sahip, kullanıcı dostu ara yüze sahip, hızlı uygulanabilir ve kullanım kolaylığı sağlayan bir çözüm olarak Logosoft SAP Business One çözümünü tercih etti.

nejat-saldanli.jpgLogosoft CEO’su Nejat Saldanlı; “En yeni çözümlerle iş verimliliğini artırdıklarını belirterek, “Maliyet avantajı ve fark yaratan yeniliklere imza atma fırsatı sunuyoruz. Tüm iş ortaklarımızı işlevsel teknolojilerle tanıştırarak birlikte gelişmenin keyfini yaşıyoruz. İş yükünü ve masrafları hafifletirken kârlılık fırsatlarının yakalanmasını kolaylaştırıyoruz. Bugün dünyadaki en büyük ve en önemli şirketler, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak adına altyapı çözümleri geliştiriyorlar. Çünkü altyapının doğru şekilde kullanımı şirketlere büyük değerler katıyor. Logosoft olarak biz, sizi en iyi altyapı çözümleri ile buluşturuyoruz. Sektörde uzun yıllardan bu yana hizmet veren bir firma olarak, katma değerli çözümler ile şirketlerin daha iyi bir noktaya gelmesine yardımcı oluyoruz. ASAŞ ile gerçekleştirdiğimiz iş ortaklığımızdan dolayı da çok mutluyuz.” şeklinde konuştu.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.