Arkas TURMEPA II ile denizler daha temiz

Arkas TURMEPA II ile denizler daha temiz

Denizlerin kirlenmesine en başında engel olmayı amaçlayan Arkas TURMEPA II atık alım teknesi teknelerden sıvı ve katı atıklarını topluyor. Her yıl önemli...

Denizlerin kirlenmesine en başında engel olmayı amaçlayan Arkas TURMEPA II atık alım teknesi teknelerden sıvı ve katı atıklarını topluyor. Her yıl önemli oranda yükselişlerle topladığı atık miktarını arttırmaya devam eden Arkas TURMEPA II ile iş birliği yapan bilinçli tekne sahipleri ise; çevre duyarlılığına gösterdikleri özen sayesinde denizlerin temiz kalmasına katkı sağlıyorlar.

Aldesa Motor Yatın sahibi Ferhan Kaya: “Teknenin hizmetinden çok memnunum, neredeyseniz oraya geliyor ve atığınızı alıyor. Üstelik ücretsiz çalışıyor. Arkas TURMEPA II’yi aramak yerine atığını denize boşaltan tekne sahipleri hala var. Bu konuda yeterli bilincin oturmadığını görüyoruz. Bu hizmetten tüm tekne sahiplerinin yararlanması lazım” dedi. Lady Bente isimli günlük gezi teknesinin kaptanı Haydar Yamaner ise: “Bu teknenin hizmeti bizim için velinimet, emeği olan herkese şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Ben düzenli olarak arıyorum ve hizmet alıyorum” diyerek tatilci müşterilerinin de bu hassasiyetlerini takdir ettiklerini belirtti.

 LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.