Arkas Lojistik’ten mega taşıma

Arkas Lojistik’ten mega taşıma

Arkas Lojistik ağır yük ve proje departmanı, Çek Cumhuriyeti’nden Kocaeli’ne deniz ve kara taşımacılığını kullanarak toplam 13 adet ’’megamax’’ traılar taşıması gerçekleştirdi.

Arkas Lojistik Ağır Yük ve Proje Departmanı,Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşlarından birisinin fabrikasında kuracağı yeni asit dönüşüm tesisi için reaktör,kazan,tank,tüm makina ve cyclone malzemelerinin taşımasını yaptı.

Sevkiyat deniz ve kara taşımacılığı kullanılarak gerçekleşti.Chodová Planá ve Hradec Králové şehrinden toplam 13 adet havuzlu low bed ve mega salkasa araç ile başlayan sevkiyat, Çek Cumhuriyeti-Slovakya-Macaristan-Romanya-Bulgaristan-Türkiye rotasyonunu izledi.Karadan ulaşan ilk araç grubunu,Ukrayna’nın Illychievsk limanından Ro-Ro ile İstanbul Haydarpaşa’ya gelen yükler tamamladı. Yurtdışından gelen yükler, gümrüklemelerinin tamamlanmasına istinaden karayolu ile firmanın Kocaeli’nde bulunan fabrikasına teslim edildi. Arkas Lojistik Ağır Yük ve Proje Departmanı’nın uzman kadrosunun multimodal taşımacılık yöntemlerinin en etkin kombinasyonunu kullanarak yaptığı “kapıdan-kapıya teslim” projesi 27 gün gibi kısa bir sürede tamamlandı.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.