Arkas: Kayseri’den ayrılmadık, desteğimiz sürüyor

Arkas: Kayseri’den ayrılmadık, desteğimiz sürüyor

Sitemizde bugün DÜNYA Gazetesi’nden alıntılanarak yayınladığımız “Arkas gitti, Kayseri'de lojistik zora girdi” başlıklı haberimize Arkas Lojistik’ten ‘doğru değil’ açıklaması geldi.

Arkas Lojistik’ten sitemize gönderilen yazıda şu bilgilere yer verildi:

Bugün Dünya gazetesinden alıntı yaparak yayınladığınız “Kayseri Sanayiinde Konteyner Çıkmazı” başlıklı haberde İncesu OSB Yönetim Kurulu Başkanı Halit Özakaya’nın açıklamalarında Arkas Lojistik hakkında doğru olmayan, yanıltıcı bilgiler yer almaktadır. Cevap hakkımızı kullanarak aşağıda gönderdiğimiz açıklamamıza yer vermeniz konusunda desteğinizi önemle rica ederiz.

16 yıldır kesintisiz  bir şekilde Kayseri’deki müşterilerimize destek olmayı sürdürüyoruz

Arkas Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Onur Göçmez “Türkiye’nin geleceğinin Anadolu’da olduğuna inanan bir kurum olarak; Anadolu’da ofis açtığımız şehirlerin başında gelen Kayseri’de 10 kişilik ekibimiz ile müşterilerimize yerinde hizmet sunmayı sürdürüyoruz. Arkas Lojistik olarak Kayseri’de 2000 yılından bu yana demiryolu, depoculuk, karayolu ve forwarding hizmetleri veriyoruz. Başta Boğazköprü tren istasyonunda işbirliği yaptığımız başka bir firmanın deposunu kullanırken, son dört yıldır Kayseri Organize Sanayi Bölgesi içindeki Keykubat tren istasyonuna taşıdığımız faaliyetlerimize kesintiye dahi uğratmadan devam ettik ve ediyoruz. Keykubat’ta hali hazırda demiryolu bağlantılı yaklaşık 7000 metrekarelik terminal üzerinde, konteyner depolama ile limanlara demiryolu ve karayolu taşımalarımızla Kayseri’deki müşterilerimize destek olmayı sürdürüyoruz. Anadolu’daki büyümemize devam etmeyi planlıyoruz.”

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.