Arıza yapan otobüsün içinden 150 kaçak çıktı

Arıza yapan otobüsün içinden 150 kaçak çıktı

Erzincan'da arızalandığı için yol kenarında bekleyen otobüste yabancı uyruklu 103 kaçak yakalandı. Ağrı'da da 40 kişilik otobüste 150 kaçak göçmen yakalandı.

Erzincan Jandarma Komutanlığı ekipleri, D-100 karayolunun Sakaltutan  mevkisi yakınlarında bir otobüsün yol kenarında beklediği ihbarı üzerine bölgeye  gitti. Ekipler, otobüste ülkeye yasa dışı yollardan giren Afganistan ve  Pakistan uyruklu 103 kişi olduğunu, sürücünün de arızalanan aracı terk edip  kaçtığını belirledi. Kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

40 kişilik otobüste 150 kaçak

Ağrı'da 40 kişilik yolcu otobüsünde 150 kaçak yakalandı. lınan bilgiye göre, Eleşkirt - Erzurum Karayolu üzerinde Eleşkirt İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan rutin yol kontrollerinde, 40 kişilik bir otobüste 150 Afganistanlı mülteci yakalandı. Otobüste çoğu kadın ve çocuk olmak üzere bagaja dahi sığdırılmış, Türkiye'nin değişik illerine gitmek üzere yola çıkan kaçaklar, gerekli adli ve idari işlemlerin yapılması için yabancılar şube müdürlüğüne teslim edildi.

Kaynak: Türkiye

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.