Aras Kargo’dan yeni iletişim atağı

Aras Kargo’dan yeni iletişim atağı

Türkiye’nin öncü ve lider kargo markası Aras Kargo’nun yeni reklam kampanyası Araslar başladı. Araslar, Aras Kargo’nun yepyeni, samimi, güler yüzlü,...

Aras Kargo’dan yeni iletişim atağıTürkiye’nin öncü ve lider kargo markası Aras Kargo’nun yeni reklam kampanyası Araslar başladı. Araslar, Aras Kargo’nun yepyeni, samimi, güler yüzlü, mütevazı ve sürdürülebilir marka imajını temsil ediyor. Kampanyanın başrolünde ise kutulardan oluşan sevimli kargocular bulunuyor.

Kargo sektörünün yenilikçi markası Aras Kargo, yeni reklam kampanyasıyla kargoculuğa yeni bir bakış açısı kazandırıyor. Kargo kolilerinin Araslar adında sempatik kargocular haline geldiği kampanya samimi ve eğlenceli tonuyla dikkat çekiyor.

3D animasyon tekniğiyle çekilen 4 farklı filmin olduğu kampanya, işin özünü yani kolileri, kutuları, işin sahipleriyle buluşturuyor. Kutu adam konseptiyle tasarlanan Araslar, kampanya filmlerinde gün boyu şevkle sürdürdükleri çalışmalarını ve Aras Kargo’nun yenilikçi ürünlerini anlatıyor. Samimi, güler yüzlü, genç ve dinamik bir marka imajı oluşturmayı hedefleyen kampanya, Aras Kargo’nun yeni ve neşeli yüzünü temsil ediyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.