Aracınıza Ait Tüm Bilgiler My ALD’De

Aracınıza Ait Tüm Bilgiler My ALD’De

Filo yöneticileri ve araç sürücülerine yönelik geliştirdiği çözümler ile kesintisiz mobilite sağlayan ALD Automotive, web portal ve mobil aplikasyondan oluşan yeni dijital uygulaması My ALD’yi Türkiye’de de hayata geçirdi.

Yaklaşık 41 ülkede uzun dönem araç kiralama ve filo yönetimi hizmeti veren, dünya devi ALD Automotive müşterileri için inovatif çözümler geliştirmeye devam ediyor. Filo yöneticileri ve araç sürücülerine yönelik geliştirdiği çözümler ile kesintisiz mobilite sağlayan ALD Automotive, web portal ve mobil aplikasyondan oluşan yeni dijital uygulaması My ALD’yi Türkiye’de de hayata geçirdi. My ALD web portal ile filo yöneticileri filolarındaki araçlar ile ilgili tüm bilgilere ulaşabilir ve belirledikleri parametler çerçevesinde detaylı rapor alabilirler. Yeni araç siparişlerinde; belirledikleri araçları karşılaştırmalı olarak değerlendirip, seçtikleri araç için yine sistem üzerinden fiyat teklifi talebinde bulunabilirler. My ALD applikasyon da, araç sürücülerinin günlük hayatlarını kolaylaştıracak bütün hizmetlere erişmelerine olanak sağlıyor. Sürücülere kesintisiz mobilite ve pratiklik sağlayan My ALD mobil uygulaması ile sürücüler bulunduklara lokasyondaki park yerlerine ve ALD Automotive anlaşmalı servislere, akaryakıt istasyonlarının adreslerine ve yol tarifine kolayca ulaşabilirler. Bütün bu faydalı hizmetlere tek tıkla erişim imkanı sağlayan My ALD kolay, inovatif ve verimli olması ile fark yaratıyor.Operasyonel kiralama sektöründe global deneyimi, profesyonel altyapısı ile risk yönetimi modelleri oluşturan ALD Automotive, My ALD web portal ve mobil uygulaması ile müşterilerinin hayatını kolaylaştırıyor. Web portal ve mobil uygulama hizmetinden oluşan My ALD ile müşteriler sadece bir tık ile aracıyla ilgili tüm detaylı bilgilere ulaşabiliyor.

Aracınızla ilgili tüm bilgiler cebinizde

My ALD mobil uygulama sayesinde sürücüler ALD Automotive ile anlaşmalı servislerin, akaryakıt istasyonlarının adres bilgisine ve yol tarifine ulaşabilirler. Aynı zamanda araçların bakım geçmişini görebilir, park yerlerine ulaşabilir ve hizmetlerimiz ile ilgili çeşitli hatırlatma ve bilgilendirme mesajları alabilirler. My ALD, IOS ve Android işletim sistemli telefonlara Appstore ve Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirilebiliyor.My ALD web portal sayesinde ise filo yöneticileri yeni araç siparişlerinde aracını seçer, konfigüre eder, diğer araçlar ile karşılaştırma yapabilirler. My ALD’ye giriş yapan sürücüler araçları ve kontratları ile ilgili tüm detaylı bilgiye ulaşabilir, araçlarının bakım geçmişine göz atabilirler. My ALD web portal ile filo yöneticileri araç bakım geçmişi, yakıt tüketimi, karbondioksit salınımı ve filolarındaki araçlara ve sözleşmelere ait tüm bilgilere ulaşabilirler ve detaylı raporları alabilirler.

 LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.