Ankara’ya yeni Goodyear Şubesi

Ankara’ya yeni Goodyear Şubesi

Goodyear, bayi ağının geliştirilmesi kapsamında müşterilerine yüksek performans lastikleri ile hizmet veren başarılı bayilerinden Çınar Lastik’in, Ankara İskitler’deki yeni mağazasının açılışını 6 Ekim 2015 tarihinde gerçekleştirdi.

Goodyear, bayilerini yenilemeye ve geliştirmeye yönelik olarak koordine ettiği çalışmaları tüm hızıyla sürdürüyor. 2004 yılından bu yana Goodyear bayisi olan Çınar Lastik’in yeni mağazası, 250  metrekarelik mağaza alanı ile 150 metrekarelik stoklama alanından oluşuyor. En son teknolojiye sahip makinalarla donatılan Çınar Lastik İskitler Mağazası, tüm sınıflardaki araçlara yüksek kalitede hizmet verecek.

Çınar Lastik İskitler Mağazası açılışında düzenlenen etkinlikte konuşan Goodyear Tüketici Lastikleri Direktörü Mahmut Sarıoğlu, bayileri ile büyük ve güçlü bir aile oluşturduklarını belirterek yenileme  ve geliştirmeye yönelik çalışmalarının devam edeceğini vurguladı. Sarıoğlu, sözlerine şöyle devam etti; “Goodyear olarak iş ortaklarımıza yatırım yapmaya devam ediyoruz. Bayilerimizin hem yeni mağaza açılışları hem de bu noktalarındaki yenileme çalışmaları ile, bugüne dek bizleri tercih eden ve başarılı performanslarıyla öne çıkan bayilerimizin işlerini daha da geliştirmelerine destek olmayı hedefliyoruz. 10 yılı aşkındır çok önemli bir iş ortağımız olan Çınar Lastik, yeni lokasyonunda uzman çalışanları ile tüketicilerimize daha kaliteli bir hizmet verecek ve daha büyük başarılara imza atacaktır”.

Yeni mağaza ile özellikle yüksek ve ultra yüksek lastikler ile SUV, 4x4 lastik segmentlerinde tüketicilere hizmet vermeyi amaçladıklarının altını çizen Goodyear Bayisi Çınar Lastik’in sahibi Koray Erışık, “Goodyear’ın satış ve pazarlama stratejileri doğrultusunda ve değerli katkıları sayesinde hazırlanan mağazamız, sadece dış görünümüyle ve bayi içi tasarımıyla değil, sahip olduğu alt yapısıyla da müşterilerimize daha konforlu bir hizmet sunabilmek üzere oluşturuldu. Tamamen dijital ekipmanlarla donatılan mağazamızın iç alanı, müşterilerimizin standart bir lastik satış noktasına göre çok daha fazla bilgiye çok daha yalın ve açık bir biçimde ulaşabilmesi hedefiyle düzenlendi” dedi. Bayiyi ziyarete çocukları ile birlikte gelen aileleri de düşünerek, mağaza içinde bir oyun köşesi hazırlayan ilk bayi olduklarını ifade eden Erışık, “Mağazamızdaki yenilikleri hayata geçirirken ana hedefimiz tamamiyle müşterileri memnuniyeti artırmak oldu” dedi.

Goodyear bayilerine gelen nihai tüketiciler, ürün, etiketleme, test sonuçları gibi bilgileri kolayca edinebiliyorlar. Goodyear, ayrıca, bayi personelinin eğitimini gerçekleştirerek, tüketicilerin, ürünleri ve hizmetleri hakkında sağlıklı bilgiye ilk elden ulaşmalarını sağlıyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.