AnadoluJet, iftar yemeğinde Erzurum acenteleriyle buluştu

AnadoluJet, iftar yemeğinde Erzurum acenteleriyle buluştu

AnadoluJet, Renaissance Polat Erzurum Hotel’de düzenlediği iftar yemeğinde Erzurum acenteleriyle bir araya geldi. Erzurum turizminin de değerlendirildiği...

AnadoluJet, Renaissance Polat Erzurum Hotel’de düzenlediği iftar yemeğinde Erzurum acenteleriyle bir araya geldi. Erzurum turizminin de değerlendirildiği iftar yemeğine şehrin önde gelen isimleri katıldı.
AnadoluJet, değerli iş ortakları Erzurum acenteleriyle ev sahipliğini yaptığı özel bir iftar yemeğinde bir araya geldi.
Renaissance Polat Erzurum Hotel’de düzenlenen iftar yemeğine Erzurum Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Erzurum Teknik Üniversitesi Genel Sekreteri Doç Dr. Bayram Şahin, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Kaymaz, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Çakmak, TURSAB Erzurum Başkanı Hakan Urvasızoğlu, Almanya Erzurum Fahri Konsolosu Yılmaz Kuşkay, Erzurum Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Hakkı Hınızlıoğlu, DHMİ Baş Müdürü Ali Şerit, KUDAKA Tanıtım ve İşbirliği Birim Başkanı Müzeyyen İnci, KUDAKA Uzman Fatih Baltacı, Çelebi Yer Hizmetleri Erzurum Müdürü Varol Çetin ve THY Erzurum Satış Müdürü Mehmet Akkaya’nın yanı sıra yaklaşık 35 Erzurum ve Bayburt acentesi ile AnadoluJet yetkilileri katıldı.
Erzurum’un turizm potansiyelinin de değerlendirildiği iftar yemeğinde AnadoluJet yetkilileri şehrin önde gelen isimlerinden Erzurum hakkında bilgi aldı.
 
AnadoluJet ekibi ev sahipliğini üstlendiği iftar yemeğinde, Erzurum acentelerinin görüş ve önerilerini de dinleyerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.
 
AnadoluJet uçuşları ve kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşabilirsiniz.
LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.