Anadolu Sigorta'dan trafik sigortasında yepyeni teminatlar

Anadolu Sigorta'dan trafik sigortasında yepyeni teminatlar

Türk sigorta sektörünün öncü firması Anadolu Sigorta, yeni ürünü “Tam Bakım Trafik Sigortası” ile trafikteki araçlar için zorunlu olan Trafik Sigortası’na yepyeni teminatlar ekliyor.

Yeni geliştirilen Tam Bakım Trafik Sigortası’nı tercih eden sigortalılar, Trafik Sigortası’ndaki tüm teminatlara ek olarak, araçları için detaylı kozmetik bakım ve 77 noktada Check Up hizmetlerini RS Servis Merkezleri’nde bedelsiz olarak alabiliyor. Ayrıca, Anadolu Sigorta’nın mini onarım hizmetinden de ücretsiz faydalanabiliyorlar.

Tam Bakım Trafik Sigortası’ndan özel otomobil, kamyonet, minibüs ve panelvan tipi araçlar ile 4x4 Jeep ve minivanlar yararlanabiliyor.

Ürün kapsamında sigortalıların ücretsiz alacakları hizmetler; kaporta dış boya parlatma, ekspres iç temizlik, jant temizliği ve lastik temizliğini kapsayan “Boya Yüzeyi Temizleme ve Parlatma Hizmeti”, check up formuna göre aracın 77 noktası için yapılan kontrol işlemlerini içeren “Check Up Hizmeti”, araç motor kaputu altındaki motor ve aksamların özel kimyasal maddelerle yağdan ve kirden arındırıldığı “Ekspres Motor Temizleme Hizmeti” olarak sıralanıyor.

Bu hizmetlerin yanında; poliçenin geçerli olduğu süre boyunca aracın gövde panellerinde, plastik tamponlarında, ön camında veya iç döşemelerinde oluşabilecek küçük ölçekli hasarların ücret talep edilmeksizin giderilmesini sağlayan “Anadolu Trafik Mini Onarım Hizmeti” de ücretsiz veriliyor. Özel tamir teknikleri ve ekipmanlar kullanılarak yapılan bu onarım sayesinde aracın orijinalliği korunuyor. Üstelik bu hizmetten faydalanmak için hasarla ilgili zabıt, tutanak ya da ekspertiz raporuna gerek olmadan sadece talepte bulunmak ve randevu almak yeterli.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.