Altaş Temizlik de “Otokar Atlas”ı tercih etti

Altaş Temizlik de “Otokar Atlas”ı tercih etti

Otokar Atlas, Altaş Temizlik'in de tercihi oldu. Yol süpürme aracı olarak kullanılacak 2 adet Otokar Atlas teslimatı Otokar Bayi Gaziantepli Kardeşler tarafından gerçekleştirildi.

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, hafif kamyon segmentinin iddialı aracı Atlas ile farklı iş kollarındaki işletmelerin yükünü hafifletmeye devam ediyor. Düşük işletme giderleri, çevreci ve ekonomik motoru ile kullanıcısına her daim kazandıran; sürüş konforundan güvenliğe birçok yeni özelliğin standart olarak sunulduğu Otokar Atlas, Altaş Temizlik'in de tercihi oldu.

Türkiye’de birçok bölgede çöp toplama ve nakli, cadde ile sokakların temizlenmesi, konteynerlerin yıkanıp dezenfekte edilmesi gibi atık yönetimi konusunda belediyelerin iş ortağı konumunda olan Altaş Temizlik, filosunu 2 adetlik Atlas ile güçlendirdi. Yol süpürme aracı olarak kullanılacak Otokar Atlas, Otokar Bayi Gaziantepli Kardeşler Kamyon Bölge Satış Müdürü Gökhan Aytemiz tarafından Altaş Temizlik Satın Alma Sorumlusu Barış Balcan’a teslim edildi.

Müşteri beklentileri doğrultusunda üretilen Otokar Atlas'ı dış ve iç tasarımının yanı sıra sahip olduğu güçlü Euro 6 motoruyla beğendiklerini belirten Altaş Temizlik Satın Alma Sorumlusu Barış Balcan, Atlas'ın gelişmiş güvenlik özellikleri, düşük bakım giderleriyle de ön plana çıktığını söyledi.

PERFORMANS, GÜVENLİK VE KONFOR BİR ARADA

Adını, mitolojide gök kubbeyi omuzlarında taşıyan, güçlü kahraman Atlas'tan alan Otokar Atlas, ABS, elektronik denge kontrolü (ESC), tam havalı fren sistemi ve geniş iz mesafesi ile sürücüsüne yolculuk boyunca güven veriyor. Yenilenen iç kabini ile konfor konusunda fark yaratan Otokar Atlas, şerit takip sistemi LDWS ile sürücülerin yolculukları esnasında şerit dışına çıkmaları durumunda uyararak güvenliği üst düzeye çıkarıyor. Farklı ihtiyaçlara göre iki farklı uzunluk seçeneğine sahip olan Atlas, aynı zamanda hız sabitleyicisi özelliğini standart olarak kullanıcılara sunuyor. Kullanıcıların konforlu sürüş isteklerine birçok yönden cevap veren Otokar Atlas, yokuş kalkış desteği (HSA) ile sürücülerin dik rampalarda aracı geri kaydırmadan yola devam etmelerini sağlıyor.

Kullanıcı konforu için pek çok detayın yer aldığı ticaretin yenilenen kahramanı Atlas, direksiyon üstü kontrol düğmeleri, yol bilgisayarı, geniş torpido gözleri, yenilenen orta konsolu, koltuk kumaşı, ve dikiz aynalarıyla da dikkat çekiyor. LED sinyali ve sis lambalarıyla modern dış görünüme sahip Otokar Atlas, ayarlanabilir farları ile sürücüsüne daha iyi görüş sağlıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.