Alışan Lojistik araç filosunu genişletiyor

Alışan Lojistik araç filosunu genişletiyor

Alışan Lojistik, filo yenileme ve güçlendirme çalışması kapsamında 30 araçlık Konteyner taşıyıcı semi treyler alımının ilk 10 adedini Serin Treyler'den teslim aldı.

Uluslararası standartlarda sunduğu hizmetlerle sektörün öncü firmaları arasında yer alan Alışan Lojistik;  ulaştığı 450 adet öz mal araç filosuna 10 araçlık Konteyner taşıyıcı  Semi Treyler daha ekledi. Toplamda 30 araçlık semi treyler yatırımı gerçekleştirecek olan Alışan Lojistik, alımın ilk 10 adedini teslim aldı.

Marmara, Trakya, Ege Bölgesi ve Çukurova Bölgesi’nden sonra, Konya ve bölgesini kapsayan yeni yatırımları ile tüm İç Anadolu Bölgesi’nde olmayı hedefleyen Alışan Lojistik; 2017 yılı için hazırlıklarını tamamlıyor. Bu amaç doğrultusunda kurulduğu günden bu yana kendini yenileyen Alışan Lojistik, yeni filo yatırımıyla da farkını ortaya koyuyor.

Alışan Lojistik

1985 yılında kurulan Alışan Lojistik, uzman kadrosu ile uluslararası lojistik hizmetleri konusunda sektöre yönelik talepler için farklı çözümler üretmektedir. Uluslararası taşımacılık, gümrükleme, gümrüklü ve gümrüksüz depolama, dökme sıvı (likit) ve toz kimyevi madde taşımacılığı, yurtiçi dağıtım şirketin faaliyet gösterdiği alanlardır. Alışan Lojistik’in kalite çalışmaları, 2000’li yılların başında Toplam Kalite şemsiyesi altında toplanmış ve sırasıyla; Kalite Yönetim Sistemi, Çevre Yönetim Sistemi, İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, EFQM Mükemmellik Modeli uygulamalarıyla geliştirilmiştir.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.