Ali ve Vuslat Doğan SABANCI deniz kazası geçirdi

Ali ve Vuslat Doğan SABANCI deniz kazası geçirdi

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, dün Yunanistan'ın Leros adası açıklarında kaza geçirdi. Botla kayalıklara çarpan karı-koca yaralandı. Ali Sabancı’nın durumunun ağır olduğu, eşi Vuslat Doğan Sabancı’nın ise hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, tatil için gittikleri Yunanistan’da kaza geçirdi.

Ali Sabancı ve Vuslat Sabancı Latiko adlı Malta bayraklı yatlarıyla Leros Adası’nda tatildeydi.

Edinilen bilgiye göre Leros Adası açıklarında demirli teknelerinden akşam yemeği için zodyak botla kıyıdaki bir restorana giderken kayalıklara çarptı. Yaralanan çift Leros Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ağır yaralanan Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı daha sonra Bodrum’da bir özel hastaneye nakledildi.

ÇOCUKLAR SON ANDA ATLADI

Yoğun bakıma alınan Ali Sabancı’nın durumunun ağır olduğu, eşi Vuslat Doğan Sabancı’nın ise hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Kaza sırasında çiftin çocukları Şevket Emrecan ve Kaan Ali de yanlarındaydı, iki isim kazadan hemen önce denize atlayarak yara almadan kurtuldu.

ESAS Holding’ten açıklama

Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, 24 Ağustos 2023 tarihinde tatilleri sırasında bir deniz kazası geçirmiştir. Tedavileri devam etmekte olup, sağlık durumları takip edilmektedir.

Gelişmelerle ilgili kamuoyuna bilgi verilecektir.

Saygılarımızla,

Esas Holding

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.